Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine este romanca ucisa cu cruzime in Londra. Suspectul de omor, avea antecedente pentru viol, loviri si furturi

B1 B1,
Cine este romanca ucisa cu cruzime in Londra. Suspectul de omor, avea antecedente pentru viol, loviri si furturi

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un fost iubit al femeii, un barbat. continuă pe B1

Cine este romanca ucisa cu bestialitate la Londra

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra, in apropierea unei gradinite, este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un.

Cine este romanca ucisa cu sange rece in Londra. Suspectul de omor, cunoscut cu antecedente pentru viol, loviri si furturi

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra, in apropierea unei gradinite, este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un fost iubit al femeiei, un barbat originar tot din Vaslui, cunoscut cu antecedente penale pentru infractiuni cu violenta, spun rudele femeii.

Romanca ucisa pe o strada din Londra, langa o gradinita: Arata doar ca o persoana care se intoarce acasa de la serviciu

O romanca de 44 de ani a fost ucisa miercuri seara in zona Ilford, estul Londrei. Potrivit unor surse Adevarul, victima este o femeie din Vaslui, iar principalul suspect este un barbat in varsta despre care se stie doar ca are 45 de ani. Contactati de Adevarul, reprezentantii MAE au declarat ca vor transmite un punct de vedere.

Codrin Stefanescu: Pana in primavara trebuie sa stabilim cine este prezidentiabilul PSD, trebuie sa-l aparam cu dintii / PSD nu are tabere, pentru ca PSD nu este partid de lider

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, a declarat joi ca partidul trebuie sa stabileasca pana in primavara candidatul la prezidentialele din 2019. Trebuie sa-l aparam cu dintii pentru ca va fi vinovatul de serviciu al statului paralel, a spus Stefanescu la Antena 3. El a respins ideea existentei unor tabere in partid, spunand ca PSD nu este partid de lider.

CSM si-a ales noua conducere. Cine este presedintele Consiliului

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii este, incepand de vineri, judecatoarea Simona Camelia Marcu. Functia de vicepresedinte al CSM va fi ocupata de procurorul Codrut Olaru.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )