Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cine este romanul care i-a daruit lui Trump o insigna cu tricolorul romanesc

Antena3 Antena3,
Cine este romanul care i-a daruit lui Trump o insigna cu tricolorul romanesc

Originar din Pitesti, un roman i-a facut cadou lui Donald Trump o insigna cu steagul tarii noastre. Este vorba de Petrut Ghita, care tocmai a absolvit Academia Fortelor Aeriene americane, cea mai importanta in. continuă pe Antena3

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu. E mai in varsta decat el

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu? Nu se cunosc multe detalii despre viata ei, dar designerul a recunoscut ca a cunoscut-o cand era mai tanar, dar ea este mai in varsta decat el. Catalin Botezatu a ajuns iar in mijlocul unui scandal cu latura personala, dar zvonurile, desi contradictorii, [] .

Cine este omul care a fost imbratisat calduros de Papa Francisc - VIDEO

Papa Francisc a vorbit cu mare emotie despre romani si despre tara noastra, in fata a mii de oameni adunati la Vatican la audienta generala. L-a impresionat foarte mult pe Suveranul Pontif rugaciunea.

Cine este romanul care a absolvit Academia Fortelor Aeriene americane. Cum i-a daruit lui Trump o insigna cu tricolorul romanesc FOTO VIDEO

Originar din Pitesti, un roman i-a facut cadou lui Donald Trump o insigna cu steagul tarii noastre. Este vorba de Petrut Ghita, care tocmai a absolvit Academia Fortelor Aeriene americane, cea mai importanta institutie de profil din lume. Tanarul de 23 de ani este singurul european care a absolvit in acest an academia. De altfel, din cei aproape 1. 000 de cadeti, doar zece au fost din afara Statelor Unite.

Cine este femeia cu care Radu Mazare se va casatori in spatele gratiilor

Radu Mazare a anuntat, in urma cu cateva zile, ca se va casatori in inchisoare. Iubita sa, care urmeaza sa-i fie sotie, a stat alaturi de fostul primar al Constantei aproximativ 15 ani. Iubita lui Radu Mazare, cea care urmeaza sa-i devina sotie, se numeste Roxana Mihalache. Cei doi sunt impreuna de aproximativ 15 ani, [] .

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Digi 24: Cine este europarlamentarul roman care asteapta Brexitul pentru a ajunge la Bruxelles

Victor Negrescu, pozitia 9 pe lista PSD, este europarlamentarul care ocupa locul 33 al Romaniei in Parlamentul European, iar mandatul sau va fi suspendat pana in octombrie, cel mai tarziu, cand Marea Britanie ar trebui sa paraseasca blocul european.

Cine este tanara care invata 200 de copii sa danseze. Pustii cu care lucrez nu mai au trac cand sunt priviti de foarte multi oameni

Andreea Ignat 29 de ani) isi compune singura o parte dintre melodiile pe care le interpreteaza si isi scrie coregrafiile pentru spectacolele in care canta. Cea mai mare realizare a sa este scoala de dans pe care a deschis-o la Galati, care a fost votata recent cea mai populara scoala de dans din Romania.

Cine este Roxana Minzatu, noul ministru al Fondurilor Europene

Roxana Minzatu este licentiata in stiinte politice in limba engleza. Din decembrie 2016, este deputat de Brasov in Parlamentul Romaniei. Este specializata in atragerea de fonduri europene nerambu.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste la prezidentiale

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la alegerile prezidentiale din partea Partidului Puterii Umaniste este consilier de stat pentru mediul de afaceri in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila. Avand un.

Cine este detinutul care a injunghiat un ofiter in Penitenciarul Deva. Un lider marcant al traficului de obiecte interzise, sanctionat pentru nenumarate agresiuni

Colegii ofiterului din penitenciar, injunghiat cu o foarfeca de un detinut, si-au manifestat revolta fata de modul in care angajatii inchisorilor sunt tratati si fata de lipsa dotarilor care sa le asigure siguranta in timpul misiunilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )