Libnet.ro
UNICEF

16:15

Digi 24: Cine este europarlamentarul roman care asteapta Brexitul pentru a ajunge la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Cine este europarlamentarul roman care asteapta Brexitul pentru a ajunge la Bruxelles

Victor Negrescu, pozitia 9 pe lista PSD, este europarlamentarul care ocupa locul 33 al Romaniei in Parlamentul European, iar mandatul sau va fi suspendat pana in octombrie, cel mai tarziu, cand Marea Britanie ar trebui sa paraseasca blocul european. continuă pe Hotnews

Cine este bunica de care a vorbit Papa Francisc la Iasi. Batrana venise sa-l vada pe Suveranul Pontif cu nepotul sau de doar doua luni

In vizita sa la Iasi, Papa Francisc a marturisit ca a ramas impresionat de o batrana, care si-a adus nepotul de doar doua luni sa-l vada pe Suveranul Pontif. in discrsul sau, acesta a amintit de.

Omul Gabrielei Firea a starnit revolta in Spitalul Filantropia. Cine este Alexandra Dobre

Omul Gabrielei Firea, Alexandra Dobre, presedinte al Consiliului de Administratie de la Spitalul Filantropia, din Bucuresti, cam face legea in acel spital si o face prost, dupa cum spun medicii care lucreaza acolo. Cine este, de fapt, aceasta tanara care la doar 26 de ani a avut atatea pozitii de sef? Este considerata omul Gabrielei [] .

Cine este Kinsey Wolanski, tanara care a intrat pe teren in costum de baie, in UCL. Si-a facut iubitul milionar in euro. FOTO

Finala UEFA Champions League dintre Liverpool si Tottenham nu a fost lipsita de incidente. Kinsey Wolanski, o tana din Rusia, a intrat pe teren in costum de baie, a fost aplaudata la scena deschisa de tot stadionul si si-a facut iubitul milionar in euro. Cine este Kinsey Wolanski, tanara care a intrat pe teren in [] .

Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Irena Boclinca este castigatoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dancila a primit premiul cel mare, in valoare de 20. 000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se afla in scaun cu rotile. Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor Irena Boclinca a [] .

Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Un politist a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiza, in timp ce se afla in misiune in raza localitatii Izvin, din judetul Timis. Omul legii se afla, alaturi de alti colegi, intr-o misiune de prindere a unui barbat dat in urmarire internationala. UPDATE Barbatul care l-a impuscat pe politist a fost si el impuscat, dar [] .

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

Cine este Darius Valcov. Consilierul premierului Viorica Dancila a demisionat

Darius Valcov a demisionat! Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ramas fara consilier. Valcov era considerat apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta si-a dat demisia exact dupa demiterea Ancai Alexandrescu, un alt om important al fostului lider al Partidului Social Democrat. Stire in curs de actualizare .

Digi 24: O moda ingrijoratoare printre tinerii din Marea Britanie. A dus deja la peste 100 de crime

Cunosc pe cineva care e la inchisoare. Si tot poate sa aiba telefon si sa posteze pe Snapchat ca-i place viata dupa gratii, spune o adolescenta. Asculta muzica, fac rap, lucruri de genul asta. Deci, inchisoarea nu e cine stie ce pedeapsa pentru ei, intareste o alta tanara.

Digi 24: Cum a ajuns un ministru sa impinga o masina prin noroaie. Lucian Mandruta: Este metoda Papa

Ministrul Apelor si Padurilor s-a lasat inspirat de vizita Papei Francisc cand a ales sa impinga o masina prin noroaie, este de parere jurnalistul Lucian Mandruta care a comentat la emisiunea Jurnalul de Seara imaginile care-l arata pe Ioan Denes in satul afectat de inundatii Corod, din judetul Galati.

Digi24: Un roman de 20 de ani, cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Cine este Sebastian Dobrincu

Silicon Valley este faimoasa pentru ca a produs mii de profesionisti de succes, cu idei care au schimbat lumea. Este un loc perfect sa faci avere peste noapte, daca ai o idee inovatoare si spatiul perfect unde poti gasi finantare pentru cele mai nebunesti idei de afaceri. Este de inteles, de altfel, avand in vedere ca tehnologia este una dintre cele mai profitabile industrii din lume la ora actuala. Si una care a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimele decenii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )