Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine este Sanna Marin, finlandeza care este pe cale sa devina cel mai tanar premier din istoria tarii sale

Adevărul Adevărul,
Cine este Sanna Marin, finlandeza care este pe cale sa devina cel mai tanar premier din istoria tarii sale

Social-democratii finlandezi, care conduc coalitia de guvernare formata din cinci partide, au ales-o pe Sanna Marin, in varsta de 34 de ani, pentru a deveni, saptamana viitoare, cel mai tanar premier din istoria Finlandei, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Finlanda: Social-democratii au ales-o pentru functia de premier pe Sanna Marin, ministrul Transporturilor in varsta de 34 de ani Va fi cel mai tanar premier din istoria tarii

Social-democratii din Finlanda, care conduc o coalitie guvernamentala formata din cinci partide, au ales-o duminica pe Sanna Marin, ministrul transporturilor in varsta de 34 de ani, sa devina premier saptamana viitoare, urmand sa fie cel mai tanar prim-ministru din istoria tarii, preluand aceasta functie dupa demisia lui Antti Rinne, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Darren Cahill a facut anuntul public. Cine este noul antrenor al Simonei Halep

Dupa ce a anuntat ca incheie colaborarea cu Daniel Dobre, Simona Halep are un nou antrenor in echipa sa. Anuntul a fost facut public pe Instagram de catre Darren Cahill, actualul antrenor al tenismenei. Iata cine este noul antrenor al sportivei. Simona Halep are un nou antrenor in echipa sa. Cine ii va lua locul .

Cine este omul de incredere al lui Smiley. E total diferit, insa lucreaza perfect impreuna

In spatele unui om de succes sta talentul, ambitia sa, dar si echipa. Smiley a dat dovada de faptul ca se pricepe la oameni, asa ca a stiut sa aleaga bine persoanele care sa-i stea alaturi in drumul spre succes. Omul de incredere al lui Smiley Smiley nu este singura persoana din familia sa care .

Cine este romanul care a ajuns rege in America de Sud. Faptele lui sangeroase au intrat in istorie

De-a lungul istoriei Romania a dat mari valori in cam toate domeniile, inclusiv in cel al explorarii. Dar, cum toate lucrurile frumoase au si un revers al medaliei, se pare ca in istorie a existat un personaj care nu a fost facut cinste numelui de Romania iar istoria l-a catalogat ca un sangeros explorator. Un .

Cine este primul sot al Anamariei Prodan. Momente grele pentru cei doi dupa ce una dintre fiicele lor a ajuns la spital

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au una dintre cele mai longevive relatii din showbiz-ul romanesc. Multi stiu ca pe langa legatura frumoasa pe care o au, ambii se inteleg de minune si cu fostii soti, cu care au copii. Acestia au ramas la bine si la greu tot impreuna. De curand, Sarah s-a accidentat, moment .

Cine este Sasha, fiica vitrega a lui Cornel Gales. Tanara il plange, in timp ce propriul lui copil nu vrea sa auda de el

Cornel Gales nu a avut aproape familia. Acesta este acum plans de fiica vitrega, Sasha, dar si de nasa sa de cununie. Cu toate ca a avut un frate si o fiica biologica, relatiile dintre ei nu au fost niciodata stralucite. Sasha, fiica vitrega a lui Cornel Gales, il plange Cornel Gales s-a stins din .

Cine este Nicolae Banicioiu si de ce este anchetat in dosarul Colectiv. Multi parinti au venit cu acuzatii dure pentru fostul ministru al Sanatatii

Cariera politica a fostului Ministru al Sanatatii, incepe undeva in anul 2004, ctnd a fost ales pentru prima data in Parlamentul Romaniei, din partea PSD, si a avut o variata activitate parlamentara in comitete si comitii. La baza este doctor stomatolog, terminand in 2004 Facultatea de Stomatologie din cadrulUniversitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila .

STUDIU DELOITTE: increderea este primul factor emotional care influenteaza loialitatea fata de un brand

Opt din zece consumatori 83%) considera ca increderea este primul factor emotional care influenteaza loialitatea fata de un brand, conform studiului Deloitte 2019 Exploring the value of emotions-driven engagements. Mai mult, studiul arata ca factorii emotionali sunt cei care determina loialitatea fata de un brand, in timp ce factorii rationali joaca un rol important in decizia consumatorilor de a incepe si de a incheia relatia cu un brand. Studiul este efectuat pe baza unei cercetari inovatoare care inglobeaza multiple metodologii si care analizeaza raspunsurile a aproximativ 1. 000 de respondenti, 91 de milioane de texte publicate pe retelele de socializare legate de 30 de branduri din 11 domenii, precum si peste 2. 000 de chestionare colectate din doua domenii bazate pe servicii, se arata intr-un comunicat remis remis Redactiei noastre.

El este al treilea barbat care a fost la un pas sa o faca mireasa. Cu cine s-a mai iubit Adelina Pestritu

Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din Romania. De-a lungul timpului frumoasa bruneta a reusit sa puna pe jar mai multi barbati, insa unul singur a reusit sa o duca la altar. Cu cati barbati s-a iubit Adelina Pestritu si care dintre ei a fost la un pas sa o duca la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )