Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine este Sorin Scarlat, noul director al Companiei de Drumuri: in CV, joburi la firmele regilor asfaltului

Hotnews Hotnews,
 Cine este Sorin Scarlat, noul director al Companiei de Drumuri: in CV, joburi la firmele regilor asfaltului

Noul director al Companiei Nationale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), in locul lui Narcis Neaga, este Sorin Scarlat, fost director general adjunct Directia Generala Dezvoltare Infrastructura Rutiera. Scarlat a ajuns in fosta CNANDR in 2005, dupa un job la Romstrade al lui Nelu Iordache, iar de-a lungul timpului a lucrat, alternativ, la Compania de drumuri si la firme ale regilor asfaltului, Dan Besciu Euroconstruct) sau Dorinel Umbrarescu UMB Spedition). continuă pe Hotnews

Cine e Sorin Scarlat, noul director general interimar al CNAIR

Sorin Scarlat, fost director general adjunct Directia Generala Dezvoltare Infrastructura Rutiera, este noul director interimar al CNAIR, in locul lui Narcis Neaga, care a demisionat marti. Scarlat a ocupat.

Sorin Scarlat, noul director general al CNAIR

Un fost director general adjunct din cadrul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Sorin Scarlat, a fost numit, astazi, director general, dupa demisia lui Narcis Neaga, potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie.

Sorin Scarlat este noul director al CNAIR

Sorin Scarlat, fost director general adjunct la Directia Generala Dezvoltare Infrastructura Rutiera, este noul director al Companiei Nationale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Rasturnare de situatie la CNAIR. Cine este noul director

UPDATE:in cele din urma Sorin Scarlat a fost votat drept noul presedinte alCompaniei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR. UPDATE :Noul director va fi ales in cele din.

Ce salariu avea Narcis Neaga ca director la CNAIR

Narcis Neaga, care a demisionat marti de la conducerea Companiei de Drumuri, a avut anul trecut venituri la care unii romani doar viseaza. Citeste si: Cine e Sorin Scarlat, noul director general interimar al.

CNAIR confirma numirea lui Sorin Scarlat in functia de director general al companiei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) confirma miercuri seara numirea lui Sorin Scarlat in functia de director general al companiei. Consiliul de Administratie al CNAIR SA l-a.

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

CNAIR confirma numirea lui Sorin Scarlat in functia de director general

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) confirma miercuri seara numirea.

OTP BANK ROMANIA: Roxana Hidan, noul Director General Adjunct al Diviziei Retail

Roxana Maria Hidan, un executiv talentat cu 17 ani experienta in banking si peste 14 ani de activitate in cadrul OTP Bank Romania, a fost numita Director General Adjunct al Diviziei Retail, potrivit unui comunicat al bancii.

Cine este tanarul de 21 de ani care a ales sa se sinucida intr-un mod infiorator. Si-a inregistrat chiar si moartea

O sinucidere cumplita ingrozea Aradul. Un tanar de 21 de ani si-a pus capul pe linie si a asteptat ca trenul sa treaca peste el. Si mai infiorator este faptul ca in tot acest timp, studentul si-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )