Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pe cine intalneste Simona Halep in primul tur la US Open

România Liberă România Liberă,
Pe cine intalneste Simona Halep in primul tur la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului. continuă pe România Liberă

US Open: Simona Halep o intalneste pe Marina Erakovic in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovic, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti ce a avut loc joi, anunta Mediafax. Halep si Erakovic nu au mai fost adversare pana in prezent.

Turneul US Open: Cine este rivala Simonei Halep, in primul tur

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc joi.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la US Open

Joi a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la US Open, iar a 2-a favorita, Simona Halep, a aflat cu cine va juca in primul tur.

Darren Cahill: Sunt posibilitati mari pentru Simona Halep la US Open, dar este si mult pericol

Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, ca pentru romanca posibilitatile sunt mari la US Open, dar este si mult pericol, el subliniind ca pe tabloul feminin nu exista meciuri usoare, potrivit Mediafax. Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

Sondaj WTA: Simona Halep, vazuta campioana la US Open in proportie de 30%

Simona Halep este vazuta campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul oficial al WTA. Vizitatorii site-ului WTA au fost intrebati in.

Simona Halep si-a aflat primul adversar de la US Open. Romanca a scapat si de Maria Sarapova in drumul spre finala

Romancele si-au aflat adversarele din primul tur de la US Open, iar vestea imbucuratoare este ca Simona Halep are un traseu destul de usor spre fazele superioare.

Simona Halep a decis sa faca o schimbare majora la US Open. Jucatoarea noastra incearca ceva total nou pentru cariera ei

Simona Halep n-a reusit pana acum sa castige niciun Grand Slem si are o ultima sansa in 2015, la US Open, turneu care incepe saptamana viitoare.

Simona Halep, vazuta cu sanse mari la castigarea US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, este vazut campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul.

US Open: Patricia Maria Tig, Sorana Carstea, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil, in calificari - Cu cine vor juca in primul tur

Patricia Maria Tig locul 116 WTA), Sorana Carstea locul 176 WTA), Mihaela Buzarnescu locul 270 WTA) si Marius Copil locul 184 ATP) vor juca in calificarile de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Ion Tiriac a declarat, joi, ca Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open si locul 2 WTA, este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni, precizand ca spera ca jucatoarea de tenis sa ii bucure pe toti romanii cu performantele ei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )