Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cu cine joaca Simona Halep in semifinala Miami Open. Pe cine ar putea intalni in finala

Playtech Playtech,
Cu cine joaca Simona Halep in semifinala Miami Open. Pe cine ar putea intalni in finala

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinala de la Miami Open 2019. Constanteanca o va intalni in penultimul act al turneului pe Karolina Pliskova locul 7 WTA). Daca se va califica in finala, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Anett Kontaveit si Ashleigh Barty. Fostul lider mondial s-a calificat in semifinala Miami Open dupa ce [] . continuă pe Playtech

Halep, ascunsa de americani: Simona va juca semifinala de la Miami la o ora imposibila pentru fanii ei din tara

Simona Halep a evoluat la ore cat de cat accesibile romanilor in majoritatea meciurilor disputate la Miami Open 2019. Din pacate, situatia se va schimba in ceea ce priveste duelul care o poate trimite in finala.

CTP, reactie dura dupa ce Simona Halep s-a calificat in semifinala de la Miami: ii manca din priviri pe cei din echipa ei

Simona Halep a invins-o pe Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami. Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura la adresa Simonei la finalul meciului. Jurnalistul a fost nemulaumit de faptul ca sportiva si-a certat staff-ul in primul set, la scorul de 4-3 E o [] .

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami si e pe locul 2 WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open si a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5. Simona e la un singur pas sa redevina numarul 1 mondial. Sportiva noastra va intalni in semifinalele turneului de la Miami invingatoarea dintre cehoaicele [] .

CTP e impresionat de Simona Halep. Principalul castig e relatia cu noul antrenor

Cristian Tudor Popescu a urmarit meciul castigat de Simona Halep in fata americancei Venus William in optimile de la Miami Open. Jurnalistul s-a aratat impresionat de jocul Simonei, care nu a avut probleme sa o invinga pe adversara sa si sa se califice in sferturi. CTP este de parere ca Simona Halep a luat cea [] .

Simona Halep in semifinale la Miami dupa o revenire fabuloasa de la 1-5 in setul doi

Simona Halep a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang, cu 6-4, 7-5, pentru calificarea in careul de asi de la Miami Open. In setul al doilea jucatoarea din Romania a intors rezultatul de la 1-5 si 0-40 la 4-5.

Simona Halep e in sferturi la Miami. Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Miami Open cu o victorie categorica in fata americancei Venus Williams, scor 6-3, 6-3. Fostul lider mondial a terminat meciul intr-o ora si 13 minute si continua cursa spre locul 1 in clasamentul WTA. Este impresionant. Sunt fericita ca pot reusi aceste lucruri. Munca pe care am depus-o [] .

Simona Halep Venus Williams Live Video, in optimile de finala de la Miami Open

Simona Halep Venus Williams se joaca luni, 25 martie, in optimile de finala ale turneului Miami Open. Partida dintre cele doua sportive va fi transmisa de postul de televiziune Digisport. Meciul incepe la ora 22:00 si poate fi urmarit si in format live video online. Simona Halep si Venus Williams s-au intalnit de 6 [] .

Simona Halep Venus Williams. Ce atuuri are americanca si cum poate profita Simona de asul din maneca

Meciul Simona Halep Venus Williams se joaca in optimile de finala ale turneului Miami Open, luni seara, de la ora 22:00. Sportiva din Statele Unite ale Americii cateva atuuri in fata numarului 3 mondial, dar Simona are un as in maneca si poate profita de el. Venus Williams a ajuns in optimi la Miami [] .

LIVE Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep o intalneste pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Venus Williams in optimi la Miami Open

Simona Halep a intalnit-o pe Venus Williams, luni seara, dupa ora 23:30 a Romaniei, intr-un meci din optimile de finala la Miami Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )