Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep, ascunsa de americani: Simona va juca semifinala de la Miami la o ora imposibila pentru fanii ei din tara

Adevărul Adevărul,
Halep, ascunsa de americani: Simona va juca semifinala de la Miami la o ora imposibila pentru fanii ei din tara

Simona Halep a evoluat la ore cat de cat accesibile romanilor in majoritatea meciurilor disputate la Miami Open 2019. Din pacate, situatia se va schimba in ceea ce priveste duelul care o poate trimite in finala. continuă pe Adevărul

Cu cine joaca Simona Halep in semifinala Miami Open. Pe cine ar putea intalni in finala

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinala de la Miami Open 2019. Constanteanca o va intalni in penultimul act al turneului pe Karolina Pliskova locul 7 WTA). Daca se va califica in finala, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Anett Kontaveit si Ashleigh Barty. Fostul lider mondial s-a calificat in semifinala Miami Open dupa ce [] .

Halep, o calificare nervoasa: Simona e in semifinale la Miami, dupa ce a facut instructie atat cu adversara ei, cat si cu antrenorul

Simona Halep si-a asigurat revenirea pe locul 2 mondial in urmatorul clasament mondial, dupa ce a invins-o pe Qiang Wang 18 WTA) la capatul unui meci in care a avut doua derapaje comportamentale, atunci cand si-a chemat antrenorul langa ea.

Simona Halep joaca azi pentru un loc in semifinale la Miami. La ce ora se confruntarea cu Qiang Wang

Simona Halep, numarul 3 mondial, o intalneste pe chinezoaica Qiag Wang 18 WTA), in sferturile de finala ale turneului de la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )