Libnet.ro
UNICEF

07:15

Pe cine lasa Victor Ponta in locul lui la sefia Guvernului, in timpul concediului

Hotnews Hotnews,
 Pe cine lasa Victor Ponta in locul lui la sefia Guvernului, in timpul concediului

De joi, am inlocuitor la conducerea Guvernului, care are dreptul de a ma reprezenta in totalitate. Daca e ceva care apare intr-o ora, doua ore, domnul vicepremier Oprea are puteri depline, a anuntat astazi premierul Victor Ponta. Fost ministru al Internelor in 2009, in guvernul PSD+PC-PD-L, si apoi ministru al Apararii Nationale pana in mai 2012, in guvernele Boc si Ungureanu, vicepremierul Gabriel Oprea este membru fara portofoliu in guvernul Ponta si ii va lua locul premierului in perioada concediului. Iata cateva replici Ponta-Oprea de-a lungul timpului, dupa demisia lui Oprea din PSD: Tradatorii si ofiterii acoperiti au plecat la UNPR Ponta in 2011) Nu am vorbit despre Victor Ponta, pentru ca i-am dus copilul la biserica, cu toate ca Victor Ponta nu are nici un Dumnezeu! Gabriel Oprea, iunie 2010). continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Nu sunt de acord sa luam cate o bucatica din terenul Armatei ca sa-l dam la cine stie cine

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sibiu, ca este de acord cu schimbul de terenuri cu autoritatile publice pentru proiecte importante, dar nu sprijina ideea de a da terenuri sau cladiri ale MApN la cine stie cine, relateaza Mediafax.

Clasa Victor Ponta iese la tabla, sambata la Income

Dupa 7 luni de guvernare, clasa Victor Ponta iese la tabla. Cine primeste nota de trecere si care sunt corigentii de la Palatul Victoria, aflati sambata, de la ora 13. 00, la Income cu Adrian Maniutiu.

Gabriel Oprea l-ar putea inlocui pe Victor Ponta la sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

VicepremierulGabriel Oprea l-ar putea inlocui, la sedinta CSAT in care se va discuta despre privatizarea CFR Marfa, pe premierul Victor Ponta, daca acesta va fi in concediu, potrivit Mediafax. Victor Ponta a.

Bruno Adamcsek lipseste de pe mesajul de felicitare al lui Victor Ponta de pe facebook pentru expeditia pe Nanga Parbat

Premierul Victor Ponta i-a felicitat pe mebrii expeditiei romanesti pe Nanga Parbat dar, atunci cand i-a enumerat nu l-a cuprins si pe salvamontistul din Baile Herculane.

Victor Ponta: Negocierile pentru un nou acord cu FMI s-au incheiat

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca tara noastra are un nou acord cu Fondul Monetar International FMI), adaugand ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri.

Victor Ponta: Negocierile pentru un nou acord cu FMI s-au incheiat

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala pentru un nou acord. Misiunea FMI se afla la Bucuresti pentru discutii.

Partidul Miscarea Populara, catre Victor Ponta: PMP il deranjeaza deja pe seful celui mai cinstit Guvern

Partidul Miscarea Populara ii cere premierului Victor Ponta, ca in calitate sa de ministru interimar al Transporturilor, sa duca la bun sfarsit privatizarea CFR Marfa, fara sa implice in vreun fel noua formatiune politica.

Basescu: De la Victor Ponta te poti astepta oricand la lucruri ilegale

Traian Basescu sustine ca Victor Ponta cere Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) sa incalce legea cu avizul pentru privatizarea CFR Marfa si ca nu pare a fi strain de un aranjament murdar in acest caz, presedintele precizand ca premierul trebuie sa-si asume responsabilitatea, nu sa se limiteze la rolul de starleta de televiziune, conform surselor de presa.

Reprezentantii FMI si CE, fata in fata cu Victor Ponta. Demareaza discutiile privind un nou acord de tip preventiv

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu reprezentantii FMI si Comisiei Europene la Ministerul de Finante. Discutiile se vor purta pentru stabilirea angajamentelor unui nou acord de tip preventiv. Dis.

Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu a fost tot timpul implicat in privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a fost implicat in trei ocazii in privatizarea CFR Marfa, a declarat duminica premierul Victor Ponta, care a apreciat ca seful statului este obligat, prin statutul sau, sa precizeze in cadrul CSAT daca are informatii conform carora ar exista probleme legate de privatizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )