Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta: Nu sunt de acord sa luam cate o bucatica din terenul Armatei ca sa-l dam la cine stie cine

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Nu sunt de acord sa luam cate o bucatica din terenul Armatei ca sa-l dam la cine stie cine

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sibiu, ca este de acord cu schimbul de terenuri cu autoritatile publice pentru proiecte importante, dar nu sprijina ideea de a da terenuri sau cladiri ale MApN la cine stie cine, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Delegatia FMI, la Guvern pentru discutii cu Victor Ponta

Delegatia Fondului Monetar International FMI), aflata la Bucuresti din 17 iulie, a venit miercuri la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Victor Ponta, anunta Agerpres.

Cum reactioneaza Victor Ponta in cazul neregulilor constatate la Portul Constanta: Ar putea cere sa fie schimbate din functie alte persoane, nu cele care au semnat contractele paguboase

Premierul Victor Ponta a afirmat ca va semna, in calitate de ministru interimar al Transporturilor, o sesizare catre DNA, daca sunt constatari de incalcare a legii penale in cazul abuzurilor depistate de Corpul de Control al Ministerului de resort la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta CNAPMC). Intrebat daca va solicita si schimbarea conducerii, premierul a raspuns ca daca exista nereguli grave si am prevederea legala necesara, o sa schimb Consiliul de supraveghere. Insa, Corpul de Control ii considera responsabili pentru semnarea pe 1 februarie 2013 a doua contracte paguboase pentru stat pe directori, nu pe membrii Consiliului n. red. de Administratie, nu de Supraveghere cum a spus premierul). In cazul directorilor, Ponta spune ca acestia sunt acoperiti de OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa si nu poate interveni. Precizam ca persoanele acuzate de Ministerul Transporturilor sunt cunoscute ca fiind apropiate de primarul Radu Mazare.

Premierul Victor Ponta promoveaza pe Facebook o campanie pentru siguranta rutiera

Premierul Victor Ponta a decis sa promoveze pe Facebook campania Federatiei Internationale de Automobilism pentru siguranta rutiera, in contextul in care, anual, 1,3 milioane de oameni isi pierd viata si alti 50 de milioane sunt raniti grav ca urmare a accidentelor.

Ponta: Sunt adeptul ideii de a nu mai face reforme in fiecare an in Educatie

Victor Ponta a declarat, astazi, la Sibiu, ca nu doreste sa faca reforme in Educatie in fiecare an, deoarece s-au facut atatea incat aproape s-a distrus sistemul, dorind predictibilitate, pentru a sti cum va termina scoala copilul sau care incepe anul viitor clasa I, potrivit surselor de presa.

Fina lui Victor Ponta, Ioana Pop candideaza pentru sefia organizatiei de tineret a PSD.Vezi in text ce alte rude ale premierului Victor Ponta au obtinut functii in mandatul acestuia

Fina premierului Victor Ponta candideaza la sefia organizatiei de tineret a PSD, transmite B1 TV. Scaunul lui Nicolae Banicioiu este dorit si de deputatul Mihai Sturzu, de Andrei Tinu fiul fostului ziarist Dumitru Tinu) si de viceprimarul de la sectorul 6 Gabriel Petrea. Potrivit surselor HotNews. ro, fina de cununie a lui Victor Ponta are sanse reale in competitia care va avea loc in toamna, principalul contracandidat al acesteia fiind deputatul Mihail Sturzu. La 33 de ani, ascensiunea Ioanei Pop a fost sustinuta si de nasul sau de cununie, Victor Ponta, care a numit-o secretar de stat in Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul in perioada cand acesta era ministru.

Victor Ponta: Daca CSAT nu va aviza privatizarea CFR, atunci punem manager privat si restructuram compania

Premierul Victor Ponta a anuntat joi, la Sibiu, ca este decis sa readuca pe profit compania CFR Marfa, chiar daca CSAT nu va aviza privatizarea, situatie in care primul ministru a spus ca aceasta companie va fi condusa de un manager privat si va fi restructurata. Intrebat de un jurnalist ce va face daca CSAT nu va aviza privatizarea, Victor Ponta a declarat: Nu facem privatizarea. Planul B, manager privat, restructurarea companiei si incercarea de a o aduce acolo unde era in 2008, adica pe profit, inainte sa fie fraudata de PDL.

Victor Ponta: Daca CSAT nu va aviza privatizarea CFR, punem manager privat si restructuram compania. / CSAT a avizat de 3 ori pana acum, inseamna ca de 3 ori a actionat ilegal

Premierul Victor Ponta a anuntat joi, la Sibiu, ca este decis sa readuca pe profit compania CFR Marfa, chiar daca CSAT nu va aviza privatizarea, situatie in care primul ministru a spus ca aceasta companie va fi condusa de un manager privat si va fi restructurata. Intrebat de un jurnalist ce va face daca CSAT nu va aviza privatizarea, Victor Ponta a declarat: Nu facem privatizarea. Planul B, manager privat, restructurarea companiei si incercarea de a o aduce acolo unde era in 2008, adica pe profit, inainte sa fie fraudata de PDL.

Victor Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Ii consider pe Gadea si pe ceilalti niste jurnalisti extraordinar de buni

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze in legatura cu ancheta penala de la postul de televiziune Antena 3, spunand doar ca ii apreciaza foarte mult pe jurnalistii care lucreaza aici, in frunte cu directorul Mihai Gadea: Nu am voie sa comentez anchete penale, pot doar sa va spun ca in continuare ii consider si pe domnul Gadea si pe ceilalti niste jurnalisti extraordinar de buni si o sa particip cu mare placere, ca intotdeauna, la emisiunile lor. Despre anchete penale nu am voie sa vorbesc, a spus Victor Ponta, joi, la Sibiu.

Victor Ponta: Ma ingrijoreaza situatia de la Tarom, insa in baza Ordonantei 109/2011 nu prea am atributii

Premierul Victor Ponta sustine ca este ingrijorat de situatia de la TAROM cauzata de un conflict intre Consiliul de supraveghere si managerul privat. Insa, in ciuda ingrijorarilor, nu poate interveni din cauza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa. Ma ingrijoreaza situatia de la Tarom. Nu cred ca la Tarom lucrurile pot merge in directia buna avand un conflict intre Consiliul de supraveghere si managerul privat. in baza Ordonantei 109 din 2011 nu prea am atributii, adica n-am voie legal. S-a intamplat o data cand domnul fost ministru, domnul Fenechiu, a respins planul de reorganizare la CFR-Infrastructura, daca nu ma insel, si aceea era prevederea legala prin care directorul si consiliul au fost demisi, a spus Ponta.

Delegatia FMI, la Guvern pentru discutii cu premierul Victor Ponta

Delegatia Fondului Monetar International FMI) a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru discutii cu premierul Victor Ponta. O misiune a FMI se afla la Bucuresti pentru discutii privind un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )