Libnet.ro
UNICEF

13:31

Victor Ponta: Negocierile pentru un nou acord cu FMI s-au incheiat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta: Negocierile pentru un nou acord cu FMI s-au incheiat

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca tara noastra are un nou acord cu Fondul Monetar International FMI), adaugand ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Negocierile pentru un nou acord cu FMI s-au incheiat

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala pentru un nou acord. Misiunea FMI se afla la Bucuresti pentru discutii.

Victor Ponta: Am incheiat negocierile pentru un acord cu FMI

Romania a incheiat negocierile pentru un acord cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala, care a precizat ca detaliile acestui nou acord vor fi prezentate miercuri, dupa ce marti vor avea loc ultimele proceduri de informare intre parti.

Victor Ponta: am incheiat negocierile pentru un nou acord cu CE, FMI si BM.

De la 1 septembrie intra in vigoare reducerea TVA la paine. Taxa pe valoarea adaugata va fi redusa la paine de la 1 septembrie, iar impactul negativ al acestei masuri, estimat la un total de 300 milioane lei, va fi compensat prin cresterea accizelor la alcool si introducerea de accize la bunuri de lux, precum masini cu motor peste 3. 000 cmc, bijuterii, aur. Ponta spune ca se va intalni cu asociatiile de producatori pentru a pune la punct detalii. Alte bunuri de lux pentru care vor fi .

Ponta, dupa intalnirea cu delegatia FMI: Am incheiat negocierile pentru un nou acord

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, la finalul unei intalniri cu reprezentantiiFondului Monetar International, ca negocierile cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

Victor Ponta: Nu sunt de acord sa luam cate o bucatica din terenul Armatei ca sa-l dam la cine stie cine

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sibiu, ca este de acord cu schimbul de terenuri cu autoritatile publice pentru proiecte importante, dar nu sprijina ideea de a da terenuri sau cladiri ale MApN la cine stie cine, relateaza Mediafax.

Bruno Adamcsek lipseste de pe mesajul de felicitare al lui Victor Ponta de pe facebook pentru expeditia pe Nanga Parbat

Premierul Victor Ponta i-a felicitat pe mebrii expeditiei romanesti pe Nanga Parbat dar, atunci cand i-a enumerat nu l-a cuprins si pe salvamontistul din Baile Herculane.

Reprezentantii FMI si CE, fata in fata cu Victor Ponta. Demareaza discutiile privind un nou acord de tip preventiv

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu reprezentantii FMI si Comisiei Europene la Ministerul de Finante. Discutiile se vor purta pentru stabilirea angajamentelor unui nou acord de tip preventiv. Dis.

Reprezentantii ministerelor, intalnire cu misiunea FMI privind angajamentele pentru noul acord

Ministrii Cabinetului Ponta discuta, astazi, cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI), despre angajamentele care vor fi prevazute in Scrisoarea de intentie pentru noul acord al tarii noastre cu institutia financiara internationala, arata HotNews. ro.

Ministerul Finantelor: Reprezentantii ministerelor discuta cu misiunea FMI angajamentele pentru noul acord

Ministrii Cabinetului Ponta discuta, sambata, la Ministerul Finantelor Publice, cu misiunea Fondului Monetar International angajamentele care vor fi prevazute in Scrisoarea de intentie pentru noul acord al Romaniei cu institutia financiara internationala.

Pe cine lasa Victor Ponta in locul lui la sefia Guvernului, in timpul concediului

De joi, am inlocuitor la conducerea Guvernului, care are dreptul de a ma reprezenta in totalitate. Daca e ceva care apare intr-o ora, doua ore, domnul vicepremier Oprea are puteri depline, a anuntat astazi premierul Victor Ponta. Fost ministru al Internelor in 2009, in guvernul PSD+PC-PD-L, si apoi ministru al Apararii Nationale pana in mai 2012, in guvernele Boc si Ungureanu, vicepremierul Gabriel Oprea este membru fara portofoliu in guvernul Ponta si ii va lua locul premierului in perioada concediului. Iata cateva replici Ponta-Oprea de-a lungul timpului, dupa demisia lui Oprea din PSD: Tradatorii si ofiterii acoperiti au plecat la UNPR Ponta in 2011) Nu am vorbit despre Victor Ponta, pentru ca i-am dus copilul la biserica, cu toate ca Victor Ponta nu are nici un Dumnezeu! Gabriel Oprea, iunie 2010).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )