Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine poate castiga alegerile

România Liberă România Liberă,
Cine poate castiga alegerile

Cine a castiga turul doi al alegerilor prezidentiale din Romania? intrebarea e buna, de o mie de puncte, dar, totusi, mai sunt cateva care o intrec. continuă pe România Liberă

Basescu: Pe Udrea o sustin din convingere. Nu ma treceti in categoria naivilor care cred ca poate castiga alegerile prezidentiale

Preedintele Traian Basescu a afirmat marti ca o sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale din convingere, aratand insa ca spera ca aceasta sa obtina un rezultat acceptabil la acest scrutin pentru.

VESTE BUNA. Prooccidentalii castiga alegerile din Ucraina

Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele efectuate la iesirea de la urne, relateaza AFP, citat de.

Partidele prooccidentale castiga alegerile din Ucraina

Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele efectuate la iesirea de la urne, potrivit presei internationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )