Libnet.ro
UNICEF

07:01

Cine va primi mai multi bani la rectificarea de buget. 14 la suta la pensii, restul la pandemie

România Liberă România Liberă,
Cine va primi mai multi bani la rectificarea de buget. 14 la suta la pensii, restul la pandemie

In sedinta din aceasta saptamana, Guvernul Orban va decide o rectificare bugetara si va lua in discu. continuă pe România Liberă

Business report: Vom vedea un varf de Sfanta Maria si la noi, si la bulgari. Salariile bugetarilor, dublate in ultimii cinci ani. Ce autoturisme prefera hotii in 2020. Viitorul nu mai poate fi prezis. Lege si tocmeala

Vom vedea varf de Sfanta Maria si la noi, si la bulgari * Radiografia economiei in trimestrul al doilea in 10 indicatori cheie * Cine va primi mai multi bani la rectificarea bugetara * Pensiile de serviciu in primul semestru * Ce autoturisme prefera hotii in 2020 * Viitorul nu mai poate fi prezis. Premiile merg la cei pregatiti * Lege si tocmeala * Oktoberfest nu se mai tine in Bavaria, ci in China * Consumatorii de gaze ar putea suporta un nou cost in facturi * Duelul profitabilitatii bancare China-SUA.

Teapa de milioane data de mai multi interlopi. Ce au patit pensionarii

Zeci de pensionari si asistati social sunt banuiti ca ar fi beneficiat de credite luate ilegal cu ajutorul unor interlopi din Capitala. Suma pierduta de banca ajunge la cateva milioane de lei. Pensionari si asistati sociali, pacaliti de interlopi bucuresteni Reprezentantii unei societati de brokeri indrumau persoane cu venituri modeste sa imprumute bani de la .

ANAF, decizie de ultima ora. Sunt foarte multi bani la mijloc

ANAF face o mutare de ultima ora. Conducerea a decis oprirea operatiunilor de vamuire la birourile vamale de frontiera din Constanta si directionarea acestora la birourile vamale din interiorul tarii, pe motiv ca cele din urma nu ar avea activitate, in timp ce structura din port este foarte aglomerata, iar timpii de asteptare mari. Peste .

Mai multi migranti au incercat sa iasa ilegal din Romania, ascunsi printre cutii si saci de pufuleti

Mai multi migranti din Vietnam au incercat sa iasa ilegal din Romania, ascunsi printre cutii si saci de pufuleti. Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac au.

Tulcea si Valcea- zero infectati noi in ultimele 24 de ore. Capitala, urmata de Prahova si Arges- cei mai multi testati pozitiv. Situatia pe judete

Tulcea si Valcea sunt singurele judete care nu au raportat nicio infectare noua cu SARS-Cov-2 in ultimele 24 de ore, arata comunicatul transmis duminica la pranz de Grupul de Comunicare Strategica. Bucuresti, Prahova si Arges sunt in topul judetelor cu cele mai multi romani depistati pozitiv in ultimele 24 de ore, mai arata datele afisate de GCS.

Ludovic Orban a anuntat domeniile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara: Constrangerile sunt foarte mari. Vom analiza cu seriozitate fiecare solicitare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Transporturile, Dezvoltarea, Educatia, Sanatatea si Agricultura sunt domeniile care vor primi mai multi bani la rectificarea bugetara. Analiza, insa, nu este gata, a.

Horoscop luna septembrie. 3 zodii isi schimba total viata. Cine are noroc la bani

Cu patratul Soarelui Uranus, asa capregatiti-va pentru o luna fierbinte infioratoare! Marte in Berbec se afla deja pe un teritoriu disputat. Se pregateste sa mearga retrograd luna viitoare pe 9 septembrie si lucrurile ar putea deveni urate. Toata lumea este mai mult pe margine si agitata atunci cand Marte joaca un rol important. Acesta nu .

Efectele nebanuite ale infectarii cu coronavirus. Tot mai multi pacienti patesc acest lucru!

Multi pacienti care au fost infectati cu coronavirus au marturisit ca se confrunta cu o cadere severa a parului, chiar si la cateva saptamani dupa ce au scapat de virus si au iesit din spital, transmite presa britanica.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )