Libnet.ro
UNICEF

16:45

Teapa de milioane data de mai multi interlopi. Ce au patit pensionarii

Playtech Playtech,
Teapa de milioane data de mai multi interlopi. Ce au patit pensionarii

Zeci de pensionari si asistati social sunt banuiti ca ar fi beneficiat de credite luate ilegal cu ajutorul unor interlopi din Capitala. Suma pierduta de banca ajunge la cateva milioane de lei. Pensionari si asistati sociali, pacaliti de interlopi bucuresteni Reprezentantii unei societati de brokeri indrumau persoane cu venituri modeste sa imprumute bani de la . continuă pe Playtech

Mai multi migranti au incercat sa iasa ilegal din Romania, ascunsi printre cutii si saci de pufuleti

Mai multi migranti din Vietnam au incercat sa iasa ilegal din Romania, ascunsi printre cutii si saci de pufuleti. Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac au.

Tulcea si Valcea- zero infectati noi in ultimele 24 de ore. Capitala, urmata de Prahova si Arges- cei mai multi testati pozitiv. Situatia pe judete

Tulcea si Valcea sunt singurele judete care nu au raportat nicio infectare noua cu SARS-Cov-2 in ultimele 24 de ore, arata comunicatul transmis duminica la pranz de Grupul de Comunicare Strategica. Bucuresti, Prahova si Arges sunt in topul judetelor cu cele mai multi romani depistati pozitiv in ultimele 24 de ore, mai arata datele afisate de GCS.

Efectele nebanuite ale infectarii cu coronavirus. Tot mai multi pacienti patesc acest lucru!

Multi pacienti care au fost infectati cu coronavirus au marturisit ca se confrunta cu o cadere severa a parului, chiar si la cateva saptamani dupa ce au scapat de virus si au iesit din spital, transmite presa britanica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )