Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ludovic Orban a anuntat domeniile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara: Constrangerile sunt foarte mari. Vom analiza cu seriozitate fiecare solicitare (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban a anuntat domeniile care vor primi bani in plus la rectificarea bugetara: Constrangerile sunt foarte mari. Vom analiza cu seriozitate fiecare solicitare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Transporturile, Dezvoltarea, Educatia, Sanatatea si Agricultura sunt domeniile care vor primi mai multi bani la rectificarea bugetara. Analiza, insa, nu este gata, a. continuă pe B1

Fundatia BricoDepot anunta proiectele care vor primi finantare, in cadrul campaniei Casele bune schimba vieti

Fundatia BricoDepot prezinta cele 10 proiecte care vor primi finantari in valoare totala de 270. 000 de lei, in cadrul primei sale campanii de finantare, Casele bune schimba vieti.

Angajatii care vor primi cate 2.500 de lei de la stat

Angajatii care au lucrat in regim de telemunca in perioada starii de urgenta vor primi cate 2. 500 de lei de la stat, ca o modalitate de a incuraja acest tip de munca.

Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat si imbucurator vizavi de situatia scolara 2020-2021. Acesta a declarat ce se va intampla in cazul in care anumite scoli vor fi inchise din cauza pandemiei de COVID-19. De acum incolo, parintii trebuie sa stea linistiti, deoarece acestia vor putea ramane cu copilul de acasa in cazul unei .

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa dramuim fiecare ban si mai ales sa alocam resursele catre proiectele importante

Premierul Ludovic Orban a solicitat ministrilor ca pana sambata sa reevalueze foarte serios solicitarile pentru rectificarea bugetara deoarece doreste sa existe fundamentari solide pentru orice solicitare de bani. El a spus ca va trebui dramuit fiecare ban si alocate resurse catre proiectele importante.

Ludovic Orban, veste buna pentru milioane de romani. Care vor fi primele restaurante deschise in Romania

Ludovic Orban a declarat in cursul zilei de ieri despre posibilitatea de a deschide restaurantele. Acesta considera ca o buna parte dintre patronii HoReCa sunt responsabili, dar ca exista si unii care nu respecta regulile de igiena, punand sanatatea cetatenilor in pericol. Multi patroni HoReCa nu respecta regulile sanitare Premierul sustine ca s-au purtat discutii .

Romania revine la starea de urgenta? Ludovic Orban a facut anuntul cu putin timp in urma

Ludovic Orban a participat astazi la sedinta partidului PNL, unde au fost discutate anumite masuri cu privire la situatia Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19. Premierul a anuntat ca in conditiile in care numarul de imbolnaviri va ramane in continuare crescut, starea de alerta se va prelungi. Ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada .

LUDOVIC ORBAN: Fondul pentru Tranzitie Echitabila - solutia viabila pentru reconversia economica a zonelor miniere

Fondul european pentru Tranzitie Echitabila va genera resurse care vor putea fi folosite de guvern si de autoritatile locale pentru proiecte de dezvoltare in zonele miniere, in care activitatea va fi inchisa conform Planului Green Deal al Uniunii Europene, de decarbonificare economica pana in anul 2050, a declarat premierul Ludovic Orban, cu prilejul vizitei pe care efectuat-o, ieri, in Valea Jiului.

Alegeri locale 2020. Vor fi amanate alegerile locale? Ludovic Orban da raspunsul

Intrebat daca se pot organiza alegeri locale in conditiile existente date de pandemia de coronavirus, premierul Ludovic Orban a declarat ca, dupa cum arata datele la ora actuala, nu exista niciun fel de problema in ceea ce priveste organizarea alegerilor.

Cand vor fi gata, de fapt, autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti? Ludovic Orban spunea, in ianuarie, ca in 5 ani, dar planul s-a schimbat acum Autostrada Unirii nu apare in planul marilor investitii de finantat de anul viitor

Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti sunt scrise in lista de prioritati a Guvernului Orban, insa acest lucru nu inseamna ca vom merge prea curand pe aceste autostrazi. in ianuarie, Ludovic Orban spunea intr-un interviu pentru HotNews ca in cinci ani acestea sunt gata, daca PNL ramane la guvernare. Acum potrivit planului de prioritati discutat de executiv termenele fie sunt amanate, fie nu exista deloc puse pe hartie.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca starea de alerta va fi, cel mai probabil, prelu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )