Libnet.ro
UNICEF

17:16

Cine e Sorina Pintea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Cine e Sorina Pintea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii

Sorina Pintea a fost votata de Comitetul Executiv al PSD si este propunerea pentru functia de ministru al Sanatatii. Economist de profesie, ea a fost in ultimii ani managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare. continuă pe Adevărul

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Bogdan Petru Cojocaru este in acest moment seful organizatiei de Tineretului Social Democrat Iasi, dar si consilier judetea PSD. Potrivit ultimei declaratii de avere, Cojocaru.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Potrivit listei votate astazi de social-democrati, ieseanu Bogdan Cojocaru ar putea fi numit in functia de ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Cine este actorul George Ivascu, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii - Biografie

George Ivascu, propus de PSD pentru functia de ministru al Culturii, este actor, regizor, dar si manager si fondator al Teatrului Metropolis din Bucuresti, fiind un sustinator si.

Cine este Sorina Pintea, propunere PSD pentru Ministerul Sanatatii

Sorina Pintea, noua propunere a PSD-ALDE pentru ministerul Sanatatii, a studiat la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca in perioada 1984-1988, unde a terminat facultatea de economie. Sorina Pintea a.

Cine e Ioana Bran, propunerea PSD pentru ministerul Sportului. Provine dintr-o familie bogata de palincari, iar fratele ei a avut probleme penale

Ioana Bran, propunerea PSD pentru ministerul tineretului si sportului, nu a avut nicio legatura pana in acest moment cu sportul, ci mai degraba cu alcoolul.

Cine este Danut Andrusca, propunerea PSD pentru Ministerul Economiei - Biografie

Danut Andrusca, noul ministru al Economiei, a fost director general la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN) din Drobeta Turnu Severin, iar rezultatele obtinute l-au propulsat la conducerea Cupru Min.

Cine este Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, este rector al Universitatii din Suceava. Acesta a absolvit Institutul Politehnic din Iasi si este inginer in Electronica si telecomunicatii, iar ulterior a.

Cine este Ioana Bran, propunerea PSD pentru Ministerul Tineretului si Sportului - Biografie

Ioana Bran, favorita pentru Ministerul Tineretului si Sportului, dupa demisia lui Marius Dunca, are 31 de ani si este fiica unui om de afaceri din Satu Mare. Ioana Bran, nascuta pe 31 octombrie 1986, este un.

Rectorul Universitatii din Suceava, Valentin Popa, in carti pentru functia de ministru al educatiei

Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Valentin Popa, este in carti pentru functia de ministru al educatiei, in locul lui Liviu Pop, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Un alt nume vehiculat in ultima perioada a fost cel Ecaterinei Andronescu, care a mai ocupat in trecut acest portofoliu. De notat ca Liviu Dragnea si-a inceput turneul in Moldova in timpul crizei politice la Suceava, unde a cautat sprijinul filialei locale. Vom reveni cu detalii.

Ioan Denes, propunerea PSD pentru Ministerul Apelor si Padurilor, a fost electrician, apoi profesor, iar din 2012 este senator

Ioan Denes, propunerea PSD pentru Ministerul Apelor si Padurilor, a lucrat ca electrician la CFR pe timpul facultatii, apoi a fost profesor la un centru de plasament si a condus doua societati comerciale inainte de a ajunge in Parlament, in 2012.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )