Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cu cine sta Udrea n camera din nchisoarea din Costa Rica. Om de afaceri: Acolo e ca n Narcos

Hotnews Hotnews,
 Cu cine sta Udrea n camera din nchisoarea din Costa Rica. Om de afaceri: Acolo e ca n Narcos

Elena Udrea isi va petrece doua luni in inchisoarea El Buen Pastor din Costa Rica, ea fiind plasata in camera cu Alina Bica si cu inca o localnica ce a fost condamnata pentru frauda, a declarat la Antena 3 omul de afaceri Cornel Tabacaru, care traieste in acel stat. Cele doua se afla in aripa buna a inchisorii. Ele au fost duse in aripa mai buna a inchisorii. ) Acolo e exact ca in Narcos serial despre viata traficantilor de droguri, n. r) si exista acolo o aripa mai buna in care au fost duse, sustine Cornel Tabacaru. continuă pe Hotnews

Sinteza zilei. Prima fotografie pe care au facut-o Udrea si Bica in Costa Rica - FOTO

Cornel Tabacaru, milionarul roman care traieste de ani buni in Costa Rica, a prezentat, joi, la Sinteza zilei, prima fotografie pe care au facut-o Elena Udrea si Alina Bica la aeroport, la scurt timp dupa ce.

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica, arestate in Costa Rica: Cum s-a intamplat

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. Elena Udrea si Alina Bica sunt cautate pentru a ispasi pedepse cu inchisoarea in Romania si au fost arestate de Interpol pe strazile din zona Sabana Oeste din Costa Rica. La [] .

Cum au reusit Elena Udrea si Alina Bica sa fuga in Costa Rica

La inceputul anului, atat fostul ministru al Turismului Elena Udrea, cat si fostul procuror-sef DIICOT Alina Bica anuntau, prin intermediul avocatilor, ca se afla in Costa Rica. Niciuna nu avea, la momentul.

Elena Udrea si Bica arestate preventiv pentru doua luni in Costa Rica: De ce s-ar putea sa nu ajunga in Romania

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. UPDATE:Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a declarat seful Interpol Costa [] .

Elena Udrea si Alina Bica, arestate preventiv pentru doua luni n Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a decis o instanta judiciara, conform site-urilor de stiri CRhoy. com si AmeliaRueda. com, citate de Mediafax.

Interpol: Doua luni de arest in Costa Rica pentru Elena Udrea si Alina Bica (VIDEO)

Elena Udrea si Alina Bica vor sta doua luni dupa gratii in Costa Rica dupa ce au fost retinute vineri dimineata de catre Interpol. in acest interval, autoritatile de la Bucuresti trebuie sa obtina ex.

Cornel Tabacaru, despre situatia Elenei Udrea si a Alinei Bica: Politia din Costa Rica a mers la mama pentru a lua lapte pentru copil, dar nici macar mama nu stie unde se afla copilul

Informatii in exclusivitate, din Costa Rica, despre Elena Udrea. Omul de afaceri Cornel Tabacaru, care traieste de mai multi ani in Costa Rica, a dezvaluit ca Elena Udrea ar putea fi deportata si nu.

Avocatul Elenei Udrea: Sansele de extradare din Costa Rica sunt minime. E nedrept sa o separi pe Elena Udrea de copil

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica pe baza unui mandat al Interpol. Avocatul Elenei Udrea afirma la Antena 3 ca sansele ca fostul ministru PDL al Dezvoltarii sa fie extradat in Romania.

UPDATE Avocatul Elenei Udrea: Sansele de extradare din Costa Rica, zero. E nedrept sa o separi de copil

Avocatul Veronel Radulescu a declarat, joi dimineata, ca sansele de extradare pentru Elena Udrea din Costa Rica sunt zero, precizand ca fetita fostului ministru a ramas in ingrijirea mamei acesteia si a lui Adrian Alexandrov, iar legea din Costa Rica nu ar permite separarea copilului de parinti.

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute n Costa Rica. Ele au fost ridicate din strada

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Interpol in Costa Rica, in zona Sabana Oeste. Cele doua, cautate pentru a ispasi pedepse pronuntate de justitia din Romania, au fost ridicate de pe strada, a anuntat Digi24, citand un anunt publicat de Autoritatea de Investigatii Judiciare din Costa Rica. Cele doua femei au fost plasate in custodie judiciara in San Jose. Vezi in articol materialul video postat de autoritatile costaricane. Stirea se actualizeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )