Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine sunt alesii care vor reprezenta Bihorul in Parlament

Adevărul Adevărul,
Cine sunt alesii care vor reprezenta Bihorul in Parlament

In urma redistribuirii mandatelor parlamentare, Bihorul a primit trei. PNL si USR au primit cate un mandate de deputat, in timp ce UDMR s-a ales cu un mandate de senator. continuă pe Adevărul

Rezultate alegeri generale 2016 in judetul Prahova. Cine sunt politicienii care vor reprezenta judetul in Camera Deputatilor si Senat in urmatorii patru ani

Rezultate alegeri generale 2016 in judetul Prahova. in urma rezultatelor partiale, dupa numararea voturilor din 50% dintre sectii, se poate contura lista cu numele celor care vor reprezenta judetul Prahova in viitorul Parlament. PSD Prahova a obtinut sigur cinci locuri la Camera Deputatilor si doua locuri in Senat, PNL, doua locuri de deputati si un senator, PMP, USR si ALDE, cate un deputat.

Cine sunt parlamentarii care vor reprezenta teleormanenii in urmatorii patru ani

Alegeri parlamentare 2016. Teleormanenii vor fi reprezentati in Parlament de cinci deputati si doi senatori. Cu 62% dintre voturile teleormanenilor, PSD a castigat un mandat de senator si trei de deputati.

Alegeri parlamentare 2016. PSD castiga pentru prima data la Brasov. Care sunt politicienii care vor reprezenta orasul in Parlamentul Romaniei

Alegeri parlamentare 2016 Brasov. Potrivit primelor rezultate dupa numararea a 90% dintre voturi, PSD este castigator la la Brasov atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor. PNL a obtinut un procent apropiat cu cel national, iar USR a fost marea surpriza.

Alegeri parlamentare 2016. Cine sunt noii parlamentari de Botosani. Majoritatea sunt membrii PSD

Alegeri parlamentare 2016 Botosani. in urma rezultatelor partiale s-au stabilit ierarhiile in cadrul partidelor si sunt cunoscute numele celor care vor reprezenta judetul in Parlament.

Iohannis anunta PRIMA RUNDA de negocieri cu partidele care au intrat in Parlament: VEZI PROGRAMUL CONSULTARILOR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca miercuri va avea prima runda de consultari cu partidele care au intrat in Parlament. De asemenea, seful.

Dragnea: Eu am fost condamnat pentru un lucru de care nu am fost acuzat. Prin SMS-uri as fi indemnat lumea la vot. Si Iohannis, Ciolos si Gorghiu au indemnat lumea la vot. Sunt curios daca vor avea probleme (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca a fost condamnat pentru o fapta de care nici macar nu a fost acuzat. Totodata, el a mai precizat ca nici panaacum nu a primit motivarea.

4 tendinte care vor face legea pe piata muncii la anul. Ce se intampla cu salariile romanilor

Piata muncii din Romania este in continua schimbare, iar daca vrei sa fii mereu protejat de modificari, trebuie sa stii care sunt tendintele.

Presedintele Iohannis participa, joi, la Consiliul Europei. Securitatea UE, migratia si Brexitul, printre temele care vor fi abordate

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea Consiliului European, care va avea loc in Belgia. in cadrul intrevederii vor fi abordate teme precum migratia, securitatea interna si externa a Uniunii, probleme economice, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana si relatia cu NATO.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )