Libnet.ro
UNICEF

06:30

Forbes: topul celor mai bogati oameni ai lumii. Bill Gates, din nou pe primul loc

România Liberă România Liberă,
Forbes: topul celor mai bogati oameni ai lumii. Bill Gates, din nou pe primul loc

Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, continua sa fie, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om din lume, potrivit topului revistei Forbes, difuzat marti, anunta AFP si EFE, mentionand ca numarul miliardarilor a scazut usor in acest an la nivel global. Potrivit Agerpres, Bill Gates, care s-a aflat pe aceasta pozitie de 17 ori in ultimii 22 de ani, este posesorul a 75 de miliarde de dolari, sustine publicatia, care va aparea in versiune tiparita la 21 martie. continuă pe România Liberă

Forbes a facut public topul celor mai bogati oameni ai planetei

Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, continua sa fie, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om din lume, potrivit topului revistei Forbes, difuzat marti, anunta Agerpres, mentionand ca.

VIDEO. Topul celor mai amuzante momente ale lui Chris Rock, la Oscaruri

Actorul afro-american Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a facut numeroase glume cu aluzii la Oscarurile albe, dar si la boicotarea galei de mai multi actori de culoare.

FOTO: Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor. Vezi lista completa a castigatorilor si topul celor mai importante momente

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Cum arata topul celor mai dispretuiti directori din tech

Totdeauna am avut o fascinatie pentru statistici, iar topul celor mai dispretuiti si apreciati directori din tech nu trebuie trecut cu vederea. Un nou studiu publicat in urma cu cateva zile de cei de la Morning Consult ne ofera mai multe ierarhii cu persoanele importante din domeniul IT la nivel global. in mod evident, nu [].

Castigatori Zmeura de Aur 2016: Lista celor mai proaste filme si ai celor mai slabi actori. Eddie Redmayne, marea surpriza

Drama erotica Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey si Fantastic 4/ The Fantastic Four au dominat cea de-a 36-a editie a premiilor Zmeura de Aur, fiind desemnate Cele mai proaste filme.

Un castel din Romania a fost inclus pe lista celor mai impresionante 14 castele din Europa

Cum nu ne putem petrece intreaga vacanta vizitand sau dormind in chiar fiecare castel din Europa, iata care sunt cele mai spectaculoase 14 locatii de acest gen de pe batranul continent.

Oscar 2016. Momente care au marcat gala celor mai importante premii: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat dezbracat a intrerupt un discurs VIDEO

Oscar 2016. Criticile formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei si interdictia la care a fost supus Roman Polanski se numara printre cele mai inedite momente din istoria Oscarurilor, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )