Libnet.ro
UNICEF

22:00

Studiu: care sunt cei mai cautati barbati pentru intalnirile romantice

România Liberă România Liberă,
Studiu: care sunt cei mai cautati barbati pentru intalnirile romantice

Pilotii, oamenii de afaceri si pompierii se numara printre cei mai doriti barbati pentru intalniri romantice, in timp ce ei prefera in principal fizioterapeute, femei care se ocupa cu designeul de interior si antreprenoare, potrivit informatiilor facute publice de reteaua online Tinder si citate de Mediafax. continuă pe România Liberă

Cei mai buni tati ai zodiacului

Stiai ca zodia in care te-ai nascut poate influenta modul in care iti cresti copiii. Afla care sunt cei mai buni tati ai zodiacului. Berbec Tatii Berbec isi doresc ca cei mici sa aiba ce n-au avut ei. Pentru tatii.

Erste Asset Management: Varstnicii, cei mai numerosi si mai bogati investitori

Persoanele in varsta sunt cei mai numerosi, dar si cei mai bogati investitori ai fondurilor administrate de Erste Asset Management, a declarat Mihnea Barbulescu, directorul de vanzari al companiei. Varstnicii au plasamente in valoare de 2,2 miliarde.

Cuvinte romanesti pe care nu le inteleg cei mai multi romani. Ce sunt papusii si de ce poate fi Banatul fruntas la numarul de sloguiti

Recunoscuti in toata tara pentru mandria lor, banatenii au un motiv serios sa fie falosi: graiul banatean. Extrem de bogat si diversificat, graiul banatean, care difera de la o zona la alta a Banatului incanta urechile celor care il aud pentru prima data si le trezeste puternice sentimente celor care s-au mutat de la sat, la oras, de exemplu.

Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri din lume, a murit la varsta de 19 ani

Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a murit la varsta de 19 ani, dupa o lunga suferinta pe care a si documentat-o si prezentat-o pe aceasta retea online. Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri persoana care are un canal pe platforma YouTube, n. red. ), obisnuia sa publice clipuri video in care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, dupa ce a fost diagnosticata cu aceasta maladie la varsta de 16 ani, anunta Mediafax.

Veste buna pentru fani. Cei mai buni tenismeni romani vor face echipa, in aprilie, la BRD Nastase Tiriac Trophy

Programat in perioada 18-24 aprilie, turneul bucurestean va oferi fanilor ocazia de a-i vedea jucand impreuna pe cei mai buni tenismeni romani.

O racheta a cazut intr-o baza din Afganistan in care sunt militari romani, fara a face victime

O racheta a cazut, vineri seara, intr-o baza din provincia afgana Kandahar in care sunt stationati militari romani, dar incidentul nu s-a soldat cu victime sau daune materiale, anunta Ministerul Apararii Nationale.

Cele mai cool esarfe pentru primavara!

Designerul Andreea Tincu a lansat recent o colectie de esarfe de matase, perfecte pentru primavara, pictate mai intai in acuarela si tus, iar imaginea fiid apoi prelucrata pe computer.

incepe nebunia martisoarelor: ce targuri de primavara se deschid in toata tara si care sunt cele mai interesante oferte de cadouri pentru 1 Martie

Cele mai multe targuri de martisoare din intreaga tara isi deschid portile in acest weekend, pentru ca romanii sa aiba de unde alege cadouri simbolice pentru cei dragi. Pe tarabe ii asteapta o gama variata de produse, de la traditionalii cosari, la obiectele handmade.

Doliu in lumea televiziunii! Unul dintre cei mai iubiti prezentatori TV a murit

Prezentatorul german de televiziune Peter Lustig a murit la varsta de 78 de ani. Timp de 25 de ani, el a fost gazda unui program TV dedicat educatiei copiilor, relateaza dw. com. Show-ul pe care il prezenta el se.

Serena Williams face reclama la sutiene. Am cei mai frumosi sani din WTA. Fotografii cu bijuteriile americancei

Serena Williams isi continua pauza competitionala, ocupandu-se de publicitate, in vreme ce concurenta sa asuda pe la diferite turnee, in cautarea unei pozitii mai bune in topul WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2138 seconds )