Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cine sunt hotii care au spart mai multe masini intr-un complex rezidential din Capitala

Antena3 Antena3,
Cine sunt hotii care au spart mai multe masini intr-un complex rezidential din Capitala

Ofiteri din Politia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, au efectuat perchezitii domiciliare intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce. continuă pe Antena3

Au fost prinsi doi dintre hotii care au spart mai multe masini intr-un complex rezidential din Capitala

Ofiteri din Politia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, au efectuat perchezitii domiciliare intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce trei tineri au sustras bunuri din opt autoturisme parcate in sectorul 3, precum si rotile de la doua dintre acestea.

Mai multe masini avariate intr-un accident rutier in Cluj. Ce s-a intamplat

Marti dis-de-dimineata, in jurul orei 7. 00, s-a produs un accident rutier pe strada Dorobantilor din Cluj. Au fost implicate cinci masini. Trei in trafic, iar restul, parcate.

Decizie a Curtii Supreme n cazul dosarelor ajunse la completurile de 5. Cine sunt magistratii care l judeca pe Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a decis, joi, ca dosarele care au intrat la sfarsitul lui 2018 pe rolul completurilor de cinci judecatori de la instanta suprema, in care nu au fost administrate probe, sa ramana la completurile trase la sorti la finalul anului trecut.

In ce investim cand pietele sunt instabile si tot mai multe voci anunta o noua recesiune? Lista activelor financiare care se comporta bine in perioade critice pentru economie, potrivit analistilor Saxo Bank

Sunt ape destul de tulburi pentru investitori, cu nori negri deasupra economiei mondiale, venituri din profit scazute si tot mai multe voci care anunta o noua recesiune. In vreme ce e important sa pastram un echilibru in portofoliu intre risc si.

Peste 1.500 locuri de munca in strainatate pentru somerii romani. in ce tara sunt cele mai multe slujbe vacante

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 522 locuri de munca vacante. Cele mai multe locuri vacante sunt oferite de Spania, care cauta 800 de muncitori necalificati in agricultura.

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: S-a incercat blocarea OUG 114/2018 din mai multe zone

Ordonanta OUG 114/2018 pare sa fie un obstacol in calea activitatii mai multor autoritati publice, dupa cum reiese din discursul pe care Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, l-a avut, ieri, in Comisia economica din Senat. Oficialul a spus, printre altele, ca s-a incercat in mai multe ocazii si din mai multe zone, inclusiv din partea unor functionari din administratia publica centrala, blocarea acestei ordonante.

ALEXANDRU PAUNESCU: Exista posibilitatea ca &171;taxa pe lacomie &187; sa aduca mai multe cereri la CSALB

Exista posibilitatea ca taxa pe lacomie sa conduca la mult mai multe cereri depuse de consumatori la Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor Bancare CSALB) din partea consumatorilor, a precizat, ieri, Alexandru Paunescu, membru in Colegiul de Coordonare al Centrului, raspunzand la o intrebare care i-a fost adresata.

FOTO Panouri anti-vaccinare n mai multe localitati din tara n ziua declararii epidemiei de gripa

Panouri anti-vaccinare au fost amplasate in mai multe localitati din tara, miercuri, chiar in ziua in care Ministerul Sanatatii a declarat epidemia de gripa, relateaza Mediafax. Panourile au fost amplasate, miercuri, in Targu Mures, pe str. Gheorghe Doja, in judetul Brasov pe drumul spre Predeal, in localitatile Corunca si Tarnaveni, din judetul Mures, precum si in judetul Cluj.

Sindicalistii de la STB vor protesta luni/ Acestia solicita mai multe drepturi salariale

Sindicalistii STB anunta ca vor protesta, luni, intre orele 11 si 15 la Autobaza Militari, ei avand mai multe revendicari si nemultumiri, printre care eliminarea discriminarii salariale intre angajati, asigurari CASCO pentru parcul auto sau evaluarea riscurilor pentru angajati, informeaza Mediafax.

Atentionare ANM!Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea este scazuta. Potrivit ANM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )