Libnet.ro
UNICEF

21:30

CIPRIAN CIUCU: Un al saptelea centru de vaccinare impotriva COVID-19, situat in UPB, este evaluat de DSP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIPRIAN CIUCU: Un al saptelea centru de vaccinare impotriva COVID-19, situat in UPB, este evaluat de DSP

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anuntat ca un al saptelea centru de vaccinare impotriva COVID-19, situat in incinta Universitatii Politehnice Bucuresti UPB), este evaluat de DSP Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul Sectorului 6 solicita inca doua centre de vaccinare. Ciprian Ciucu: Avem 390.000 de locuitori, iar un numar de doar 6 centre cu 35 de puncte de vaccinare mi se pare cam putin

Primarul Ciprian Ciucu a anuntat, miercuri, ca trimite o adresa la DSP Bucuresti prin care solicita inca doua centre de vaccinare pentru Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei. Ciprian Ciucu, primarul.

CLOTILDE ARMAND: Vom avea 64 de puncte de vaccinare impotriva COVID-19 la Romexpo

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat astazi ca 64 de puncte de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona la Romexpo.

Academia Oamenilor de Stiinta din Romania sustine campania de vaccinare impotriva COVID-19

Academia Oamenilor de Stiinta din Romania AOSR) sustine campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19 si anunta ca medici membri ai AOSR s-au vaccinat, iar altii urmeaza sa se vaccineze in zilele urmatoare, potrivit unui comunicat transmis, duminica, AGERPRES.

Terapia Cluj pune la dispozitia autoritatilor centrul sau de studii clinice pentru a fi transformat in centru de vaccinare cu o capacitate de a vaccina 500-600 de persoane pe zi

Terapia Cluj, cel mai mare producator de medicamente din Romania, anunta ca pune la dispozitia autoritatilor centrul sau de studii clinice din Cluj pentru a fi transformat in centru de vaccinare impotriva COVID-19. Daca vor exista suficienti vaccinatori, capacitatea centrului permite vaccinarea a 500-600 de persoane pe zi, declara pentru HotNews. ro Dragos Damian, CEO-ul Terapia Cluj si presedintele PRIMER Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania). De asemenea, Terapia Cluj aloca 500 de mii de lei pentru a sponsoriza amenajarea centrelor de vaccinare si a grabi etapa a doua a vaccinarii, anunta Dragos Damian.

Disneyland devine centru de vaccinare antiCovid

Primul parc de distractii Disney - Anaheim, California - devine centru de vaccinare impotriva Covid-19. Aici vor putea fi vaccinati mii de oameni in fiecare zi, in conditiile in care iconicul parc tematic este inchis de la jumatatea pandemiei, transmite Forbes citat de Mediafax.

Care sunt categoriile de boli cronice care vor fi incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19. Cum se face programarea

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa publice criteriile care vor sta la baza vaccinarii populatiei impotriva COVID-19, in cea de-a doua etapa a campaniei. Astfel, potrivit presei locale, DSP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )