Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ciprian Marica ar putea pleca de la Steaua dupa acest sezon

Online Sport Online Sport,
Ciprian Marica ar putea pleca de la Steaua dupa acest sezon

Accidentat pentru a treia de la transferul la Steaua efectuat in iarna, atacantul Ciprian Marica ar putea pleca de la echipa patronata de Gigi Becali la finalul campionatului. continuă pe Online Sport

Ciprian Marica: Am ratat totul in acest sezon

Folosit doar o repriza contra lui Dinamo, miercuri seara, in returul semifinalelor Cupei Romaniei, atacantul Ciprian Marica a spus la final ca Steaua a ratat totul in sezonul acesta si ca este un moment trist pentru echipa sa.

Gigi Becali s-a saturat de accidentarile lui Ciprian Marica

Accidentat pentru a treia de la transferul la Steaua efectuat in iarna, atacantul Ciprian Marica ar putea pleca de la echipa patronata de Gigi Becali la finalul campionatului.

Reactii dupa Steaua-Dinamo, 2-2, din Cupa Romaniei. Rednic: Dumnezeu mi-a facut echipa. Marica: E o seara trista pentru noi, am ratat totul in acest sezon

Dinamo s-a razbunat pe Steaua anul acesta, iar dupa ce a scos-o din lupta pentru titlu, echipa antrenata de Mircea Rednic a eliminat-o si din Cupa Romaniei. Meciul retur din semifinalele Cupei s-a.

Edi Iordanescu vorbeste despre o posibila intoarcere la Steaua

Antrenorul Eduard Iordanescu a vorbit intr-o postare pe retelele de socializare despre perspectiva intoarcerii la Steaua, dar spune ca prima optiune o va avea Pandurii dupa acest sezon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )