Libnet.ro
UNICEF

13:15

Circulatia pe DN 57, inchisa din cauza caderilor de pietre de pe versanti. Iata care este ruta ocolitoare

Antena3 Antena3,
Circulatia pe DN 57, inchisa din cauza caderilor de pietre de pe versanti. Iata care este ruta ocolitoare

Circulatia pe DN 57, intre localitatile Cozla si Drencova din judetul Caras-Severin, este inchisa, luni, din cauza caderilor de pietre de pe versanti, pe sosea ajungand si blocuri de stanca de pana la. continuă pe Antena3

Sute de curse aeriene, anulate in Italia din cauza unei greve a personalului aeroportuar

Sute de curse aeriene au fost anulate vineri in Italia din cauza unei greve de opt ore a angajatilor aeroportuari, potrivit postului tv Sky Italia.

Circulatia pe DN 57, in judetul Caras-Severin, inchisa

Circulatia rutiera pe drumul national DN 57, km 65+600 km 65+650,intre localitatile Cozla si Drencova din judetul Caras - Severin, a fost inchisa din cauza caderilor de pietre de mari de dimensiuni si de blocuri de stanca de 7-8 tone bucata, potrivit unui comunicat CNADNR.

George Maior: Demisia de la SRI, si din cauza esecului adoptarii legislatiei de securitate nationala

Fostul sef al Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior a declarat, sambata, la un post de televiziune, ca unul dintre motivele pentru care a demisionat din functie a fost legat de esecul adoptarii.

Un tanar american a fost CONCEDIAT din cauza tatuajului cu numele fostei sale iubite: ISIS (VIDEO)

Un barbat acuza compania americana Home Depot ca l-a concediat din cauza unui tatuaj cu numele fostei sale iubite ISIS, identic cu acronimul folosit de americani referitor la gruparea Stat Islamic, transmite CNN.

Breedlove: Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei din cauza scutului antiracheta

Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza sistemului antiracheta NATO, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa, avertizand ca Moscova.

Comandantul fortelor NATO: Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei din cauza scutului antiracheta

Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza sistemului antiracheta NATO, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa, avertizand ca Moscova .

Italia. Sute de zboruri au fost anulate din cauza unei greve a angajatilor din aeroporturi

Sute de curse aeriene au fost anulate astazi in Italia din cauza unei greve de opt ore a angajatilor aeroportuari, transmite postului de televiziune Sky Italia, potrivit mediafax. Pe Aeroportul Fiumicino din Roma au.

Demisia de la SRI, si din cauza neadoptarii legislatiei de securitate

Unul dintre motivele pentru care George Maior a demisionat din functia de director al Serviciului Roman de Informatii SRI) a fost legat de esecul adoptarii legislatiei de securitate nationala si informatii, a declarat, ieri, domnia sa, la un post TV.

Pretul carbunelui european a scazut la minimul ultimilor sapte ani, din cauza reducerii cererii

Pretul carbunelui a scazut vineri pe piata europeana la cel mai redus nivel din ultimii sapte ani, in conditiile in care guvernele, din SUA si pana in China, au intensificat eforturile pentru reducerea.

De ce avem atat de multi someri tineri si cat pierde economia din cauza somerilor?

Faptul ca avem un somaj ridicat in randul tinerilor nu ar trebui sa fie o noutate. Nu criza demarata in 2008 a facut ca numarul tinerilor de 20-30 de ani care sunt someri sa fie net superior somerilor din celelalte grupe de varsta, asa stau lucrurile cel putin din 1996 incoace, potrivit datelor Statisticii. Primul motiv pentru care tinerii sunt in buna parte someri este tocmai faptul ca sunt tineri. Mai exact, ca angajatorii prefera sa angajeze pe locurile de munca pe la care le ofera persoane cu experienta si abilitati bine slefuite, pe care le obtii dupa ani buni de experienta. Un al doilea motiv este necorelarea sistemului de invatamant cu piata muncii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )