Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un tanar american a fost CONCEDIAT din cauza tatuajului cu numele fostei sale iubite: ISIS (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Un tanar american a fost CONCEDIAT din cauza tatuajului cu numele fostei sale iubite: ISIS (VIDEO)

Un barbat acuza compania americana Home Depot ca l-a concediat din cauza unui tatuaj cu numele fostei sale iubite ISIS, identic cu acronimul folosit de americani referitor la gruparea Stat Islamic, transmite CNN. continuă pe Antena3

Italia. Sute de zboruri au fost anulate din cauza unei greve a angajatilor din aeroporturi

Sute de curse aeriene au fost anulate astazi in Italia din cauza unei greve de opt ore a angajatilor aeroportuari, transmite postului de televiziune Sky Italia, potrivit mediafax. Pe Aeroportul Fiumicino din Roma au.

Motivul inedit pentru care un american ar fi fost concediat

Un barbat acuza compania americana Home Depot ca l-a concediat din cauza unui tatuaj cu numele fostei sale prietene ISIS, care coincide cu acronimul folosit de americani referitor la gruparea Stat Islamic, relateaza Mediafax.

Breedlove: Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei din cauza scutului antiracheta

Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza sistemului antiracheta NATO, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa, avertizand ca Moscova.

Comandantul fortelor NATO: Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei din cauza scutului antiracheta

Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza sistemului antiracheta NATO, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa, avertizand ca Moscova .

Sute de curse aeriene, anulate in Italia din cauza unei greve a personalului aeroportuar

Sute de curse aeriene au fost anulate vineri in Italia din cauza unei greve de opt ore a angajatilor aeroportuari, potrivit postului tv Sky Italia.

Circulatia pe DN 57, inchisa din cauza caderilor de pietre de pe versanti. Iata care este ruta ocolitoare

Circulatia pe DN 57, intre localitatile Cozla si Drencova din judetul Caras-Severin, este inchisa, luni, din cauza caderilor de pietre de pe versanti, pe sosea ajungand si blocuri de stanca de pana la.

O statuie budista foarte valoroasa a fost furata din China

O statuie budista in care se afla mumia unui calugar, expusa acum intr-un muzeu din Ungaria, a fost furata din China. in urma unor teste, experti chinezi au descoperit ca relicva fusese furata dintr-un.

Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei a fost scos din calendarul competitional

Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei, care trebuia sa aiba loc la 19 iulie, a fost scos din calendarul pe 2015, a anuntat FIA, potrivit Mediafax. Sursa citata a precizat ca organizatorii cursei nu au ajuns la un a.

VIDEO Ce spune un tanar american despre mancarea romaneasca. Cum s-a indragostit de sarmale, de ciorbele cu bors si de prajiturile cu esenta de rom

Un tanar misionar american si-a povestit experientele avute cu preparatele traditionale romanesti, de la sarmale, supe sau ciorbe, pana la piftie sau prajiturile preparate la noi in tara.

Demisia de la SRI, si din cauza neadoptarii legislatiei de securitate

Unul dintre motivele pentru care George Maior a demisionat din functia de director al Serviciului Roman de Informatii SRI) a fost legat de esecul adoptarii legislatiei de securitate nationala si informatii, a declarat, ieri, domnia sa, la un post TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )