Libnet.ro
UNICEF

11:00

Circulatia pe cea mai inalta sosea din tara va fi deschisa oficial de sambata. Transalpina ajunge la o inaltime de 2145 de metri in pasul Urdele

Adevărul Adevărul,
Circulatia pe cea mai inalta sosea din tara va fi deschisa oficial de sambata. Transalpina ajunge la o inaltime de 2145 de metri in pasul Urdele

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a hotarat deschiderea circulatiei pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara. continuă pe Adevărul

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, se redeschide sambata dimineata

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, va fi redeschisa sambata dimineata, incepand cu ora 7:00, informeaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de.

Barcelona a cucerit Supercupa Europei, dupa ce a invins Sevilla. Cea mai spectaculoasa editie din istorie

FC Barcelona a invins Sevilla in finala Supercupei Europei, scor final 5-4, dupa reprizele suplimentare. Cea mai spectaculoasa editie din istoria competitiei, cu o revenire de scor record, a oferit fotbal total pe stadionul din Tbilisi, capitala Georgiei.

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata.

Cea mai noua cafenea din Tokyo este plina de serpi si oamenii dau bani grei sa ii vada

Chiar daca multa lume este speriata de serpi, o cafenea din Tokyo a ales sa ii adauge in peisaj. Clientii se pot bucura, astfel, de cea mai noua tendinta in materie de cafenele concept, deschisa.

Seri de vara in Larnaca. Exploreaza cea mai veche asezare din Cipru

Detine unul dintre cele mai importante centre comerciale din tara, restaurante cochete si peisaje boeme, portul Larnaca este locul care te va convinge de ce merita sa vizitezi in aceasta vara, Cipru.

Un concurs de frumusete altfel: Spaniolii trebuie sa decida care este cel mai frumos cimitir din tara

Cimitirele din Spania au intrat intr-o competitie de frumusete. Un juriu a vizitat toate cimitirele din tara, numindu-le pe cele cele mai frumoase. Castigatorul insa va fi ales insa de cetateni, care.

Iulie, cea mai secetoasa luna din anul 1961 pana in prezent (VIDEO)

Luna iulie a fost cea mai secetoasa din anul 1961, pana in prezent, a confirmat directorul executiv ANM, iar precipitatiile intarzie sa apara in conditiile in care temperaturile in ultimele patru luni au.

Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa

Gigantul american Google a anuntat un rebranding surpriza, urmand sa-si schimbe puternic structura organizationala si sa devina un holding numit Alphabet in care Google va fi o filiala. Numele Alphabet va inlocui Google pe bursa, iar acest conglomerat de companii va fi condus de Larry Page si Sergey Brin. Cream o noua companie, numita Alphabet . ) Ce este Alphabet? O colectie de companii dintre care cea mai mare este, bineinteles, Google, spune Larry Page.

China - cea mai mare bula din istoria moderna

China s-a alaturat de cateva zile cursei infernale spre devalorizare, intetind razboiul valutar dintre SUA, Europa si Japonia pentru competitivitatea exporturilor pe plan international, spun analistii de la Admiral Markets, precizand: Cu toata media financiara focusata pe riscuri si ramificatii, cu investitori si speculatori confuzi si totodata dornici sa profite de volatilitatea generata de devalorizarea yuanului in piata valutara Forex, cel mai important aspect a fost neglijat.

Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Ntre orele : 15:10 si 16:30 In zona : - local in vestul judetului Harghita, mai ales in zona localitatilor: Atid, Avramesti, Secuieni, Cristuru Secuiesc, Darjiu - local in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )