Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei avarii RADET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei avarii RADET

Circulatia la metrou este ingreunata, astazi, pe traseul Stefan cel Mare - Gara de Nord 1, din cauza unei avarii RADET, in prezent traficul desfasurandu-se pe un singur fir, a anuntat Metrorex. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei avarii RADET. Peste 150 de blocuri au ramas fara apa calda

Circulatia la metrou este ingreunata, miercuri, pe traseul Stefan cel Mare Gara de Nord 1, din cauza unei conducte RADET care a fost avariata, a anuntat Metrorex. Traficul se desfasoara pe un singur fir. Din cauza avariei, peste 150 de blocuri.

Circulatie ingreunata la metrou din cauza unei avarii

Circulatia la metrou este ingreunata, miercuri, din cauza unei avarii Radet, sustin martorii. Potrivit acestora, circulatia se desfasoara cu greutate intre statiile Stefan cel Mare si Gara de Nord.

Inundatie la metrou. Trenul circula pe un singur fir intre Stefan cel Mare si Gara de Nord, din cauza unei avarii la o conducta RADET

Metroul circula pe un singur fir pe tronsonul Stefan cel Mare - Gara de Nord din cauza uni conducte RADET care a fost avariata si s-au produs infiltratii masive de apa calda in tunel, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei RL.

Circulatie ingreunata la Metrou dupa ce un tunel a fost inundat in urma unei avarii RADET: Se circula pe un singur fir intre Stefan cel Mare si Gara de Nord

Circulatia la metrou este ingreunata, miercuri, pe traseul Stefan cel Mare - Gara de Nord 1, din cauza unei avarii RADET, in prezent traficul desfasurandu-se pe un singur fir, a anuntat Metrorex, potrivit news. ro. O conducta RADET a fost avariata, ceea ce a dus la inundarea tunelului metroului intre statiile Piata Victoriei 2 si Gara de Nord 1, metrourile circuland pe un singur fir pe tronsonul Stefan cel Mare - Gara de Nord 1 pana la remedierea situatiei.

Mari probleme pentru bucuresteni: Circulatia metroului se desfasoara cu mari dificultati din cauza unei avarii la conducta RADET care a generat infiltratii de apa

Trenurile de metrou de pe tronsonul Stefan cel Mare - Gara de Nord a Magistralei 1 circula pe un singur fir dupa cauza avariei produse la o conducta magistrala a RADET, care a generat infiltratii de apa in.

Risc de avalansa ridicat in Fagaras din cauza stratului de zapada de peste 170 de centimetri. Accesul turistilor pe traseele montane din Arges, interzis

Muntii Fagaras sunt sursa de producere a unor mari avalanse, a anuntatServiciul Public Judetean Salvamont SPJS) Arges. Din cauza stratului foarte mare de zapada, mai exact de 170 de centimetri riscul.

Consilier ministrului Sanatatii: 21 de persoane au murit din cauza rujeolei

Consilierul ministrului Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat marti ca numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21, informeaza Agerpres. Sunt 21 de decese.

Consilier al ministrului Sanatatii: 21 de persoane au murit din cauza rujeolei

Consilierul ministrului Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat marti ca numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21, informeaza Agerpres. Sunt 21 de decese.

Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21. Ultimele victime sunt un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani

Un copil an si jumatate si o tanara de 17 ani si-au pierdut viata, din cauza rujeolei. Astfel, numarul victimelor a ajuns la 21, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa. consilierul ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani au murit din cauza rujeolei, numarul total de decese a ajuns la 21

Un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani au murit din cauza rujeolei, numarul deceselor provocate de epidemie ajungand la 21, a declarat, marti, Alexandru Rafila, consilierul personal al ministrului Sanatatii, Florian Bodog, potrivit news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )