Libnet.ro
UNICEF

21:30

Risc de avalansa ridicat in Fagaras din cauza stratului de zapada de peste 170 de centimetri. Accesul turistilor pe traseele montane din Arges, interzis

B1 B1,
Risc de avalansa ridicat in Fagaras din cauza stratului de zapada de peste 170 de centimetri. Accesul turistilor pe traseele montane din Arges, interzis

Muntii Fagaras sunt sursa de producere a unor mari avalanse, a anuntatServiciul Public Judetean Salvamont SPJS) Arges. Din cauza stratului foarte mare de zapada, mai exact de 170 de centimetri riscul. continuă pe B1

Risc mare de avalansa in Muntii Fagaras. La Balea Lac, stratul de zapada se apropie de doi metri

Nu va aventurati pe traseele montane din Muntii Fagaras! Este sfatul Salvamont Arges, dupa ce Centrul de Prognoza Sibiu a anuntat ca exista un risc de avalansa de gradul 4 la altitudini de peste 1800 de metri. Toate traseele montane din judetul Arges vor ramane inchise.

Directiile regionale ale ANAF vor verifica 80 de mari companii considerate cu risc fiscal ridicat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat, marti, ca a decis un transfer de competente catre structurile sale teritoriale, care primesc competente de verificare pentru 80 de mari contribuabili considerati cu risc fiscal ridicat si care nu au fost verificati in perioadele anterioare de catre directia speciala pentru mari contribuabili a Fiscului, din cauza lipsei capacitatii de inspectie din anii precedenti.

UPDATE. Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei avarii RADET. Peste 150 de blocuri au ramas fara apa calda

Circulatia la metrou este ingreunata, miercuri, pe traseul Stefan cel Mare Gara de Nord 1, din cauza unei conducte RADET care a fost avariata, a anuntat Metrorex. Traficul se desfasoara pe un singur fir. Din cauza avariei, peste 150 de blocuri.

Inundatie la metrou. Trenul circula pe un singur fir intre Stefan cel Mare si Gara de Nord, din cauza unei avarii la o conducta RADET

Metroul circula pe un singur fir pe tronsonul Stefan cel Mare - Gara de Nord din cauza uni conducte RADET care a fost avariata si s-au produs infiltratii masive de apa calda in tunel, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei RL.

Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei avarii RADET

Circulatia la metrou este ingreunata, astazi, pe traseul Stefan cel Mare - Gara de Nord 1, din cauza unei avarii RADET, in prezent traficul desfasurandu-se pe un singur fir, a anuntat Metrorex.

Consilier ministrului Sanatatii: 21 de persoane au murit din cauza rujeolei

Consilierul ministrului Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat marti ca numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21, informeaza Agerpres. Sunt 21 de decese.

Consilier al ministrului Sanatatii: 21 de persoane au murit din cauza rujeolei

Consilierul ministrului Sanatatii Alexandru Rafila a anuntat marti ca numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21, informeaza Agerpres. Sunt 21 de decese.

Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 21. Ultimele victime sunt un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani

Un copil an si jumatate si o tanara de 17 ani si-au pierdut viata, din cauza rujeolei. Astfel, numarul victimelor a ajuns la 21, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa. consilierul ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani au murit din cauza rujeolei, numarul total de decese a ajuns la 21

Un copil de un an si jumatate si o tanara de 17 ani au murit din cauza rujeolei, numarul deceselor provocate de epidemie ajungand la 21, a declarat, marti, Alexandru Rafila, consilierul personal al ministrului Sanatatii, Florian Bodog, potrivit news. ro.

Situatie alarmanta in scolile bucurestene! Elevii sunt nevoiti sa mearga la cursuri in trei schimburi din cauza supraaglomerarii

Probleme mari privind desfasurarea cursurilor in conditii normale in scolile bucurestene! Scoala Gimnaziala nr 179 se regaseste pe lista celor noua scoli din Bucuresti la care elevii sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3231 seconds )