Libnet.ro
UNICEF

21:45

CIT Restructuring: Imobiliarele, in topul sectoarelor cu cele mai mari pierderi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CIT Restructuring: Imobiliarele, in topul sectoarelor cu cele mai mari pierderi

Dezvoltarea si consultanta imobiliara, respectiv prelucrarea metalelor feroase si neferoase sunt principalele sectoare generatoare de pierderi, iar activitatile de extractie a petrolului si gazelor si cele de comert sunt cele mai profitabile, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

STUDIU: Extractia petrolului si gazelor, cea mai profitabila activitate din Romania. Imobiliarele si rafinarea, cele mai mari pierderi

Extractia petrolului si a gazelor si comertul sunt cele mai profitabile activitati din Romania, in vreme ce dezvoltarea si consultanta imobiliara, respectiv prelucrarea metalelor feroase si neferoase sunt principalele sectoare generatoare de pierderi, potrivit unui studiu al CIT Restructuring.

Cele mai mari SCANDALURI corporatiste din toate timpurile

Au tinut prima pagina a ziarelor. Au deschis fiecare jurnal de stiri. Au fost tinta criticilor, dar si invidia celor mai bogati dintre noi. Au facut deliciul presei de cancan. ba chiar au intrat si in vizorul regizorilor de la Hollywood care le-au.

Ce tari din Europa provoaca cele mai mari pagube aerului prin poluare

Germania, cea mai performanta economie din Uniunea Europeana, este ,totodata, si cel mai mare poluator de pe continent, potrivit Euronews , care citeaza Agentia Europeana de Mediu , fiind resposanbila de daune anuale aduse societatii europene in.

SUA: De Black Friday si Thanksgiving cumparaturile online de pe calculoare, mai mari decat cele de pe smartphone-uri

Cu ocaziua editiei din acest a Black Friday si a sarbatorii de Thanksgiving cumparaturile online realizate de pe calculator au fost mai mari decat cele de pe smartphone-uri. Cumparatorii online au cheltuit. in medie, 135 dolari prin intermediul calculatorului, fata de 116 dolari in cazul utilizatorilor de tablete si smartphone-uri. Datele au reiesit in urma cercetarii efectuate de IBM Digital Analytics Benchmark, care a analizat, in timp real, milioane de tranzactii online realizate de 800 de retaileri.

TOP 5 ATP: Cele mai tari meciuri de tenis din 2014

Asociatia Profesionista de Tenis ATP) a desemnat cele mai bune 5 meciuri din sezonul 2014. Partide cu rasturnari de situatie, cu multe faze in care jucatorii si-au aratat clasa, spre deliciul publicului, acestea sunt cele mai captivante si ma .

Cele mai profitabile investitii in imobiliare

Cumpararea de garsoniere in Iasi, pentru a le da apoi in chirie, asigura cele mai bune randamente din Romania, potrivit unui studiu al imobiliare. ro. in Bucuresti, cele mai profitabile sunt apartamentele cu trei camere din centru-nord.

Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Investitiile in garsonierele din Iasi, in scopul inchirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente din Romania, in timp ce in Bucuresti apartamentele cu trei camere din centru-nord sunt cele mai profitabile, potrivit unui studiu al imobiliare. ro.

FOTO Cele mai frumoase tinute la British Fashion Awards: Rihanna si Rita Ora, aparitii riscante

Pe 1 decembrie, in Londra, starurile au defilat la gala decernarii premiilor britanice in cinstea modei. Desi evenimentul celebreaza numele britanice, cum o spune si titlul, si celebritatile americane au sosit cu cele mai frumoase tinute, pentru a se face remarcate.

Inedit! Selfeet, un nou fenomen cucereste mediul online! Fotografii de colectie cu cele mai COOL podele din lume!

Un fotograf talentat posteaza pe Instagram, sub protectia anonimatului, fotografii inedited cu cele mai spectaculoase podele din lume, pe care chiar el insusi sau alti oameni au avut sansa de pasi!.

Carmen Avram, despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste: O s-o tin minte pana la sfarsitul vietii mele

Intr-un interviu acordat publicatiei online larevista. ro, Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in premiera, de la Antena 3, a povestit despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste pe care le-a.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )