Libnet.ro
UNICEF

19:45

Citu, despre scaderea economica cu 6% prognozata de CE: Total gresit. Ne vom reveni in trimestrul 3

Adevărul Adevărul,
Citu, despre scaderea economica cu 6% prognozata de CE: Total gresit. Ne vom reveni in trimestrul 3

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit miercuri seara despre scaderea economica cu 6% a Romaniei prognozata de Comisia Europeana pentru acest an, sugerand ca este total gresit, ca sunt probleme in estimare, pentru ca economia va incepe sa-si revina in trimestrul trei. continuă pe Adevărul

Lectia de macro. Despre Repornirea economica a Romaniei in 6 pasi

Avand in vedere contextul macroeconomic in care ne aflam, repornirea economica a Romaniei devine problema de supravietuire. Lipsa unui Plan de Revenire Economica poate adanci criza economica si sociala profunda in care Romania a intrat de curand.

Citu, despre neconstitutionalitatea amenzilor: Nu le-am luat in calcul la buget. Oricum n-au fost platite

Amenzile declarate neconstitutionale de CCR nu au fost luate in calcul la buget si oricum foarte multe dintre ele nu au fost platite a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Citu, despre somajul tehnic: Se va prelungi si dupa 15 mai, dar ar putea fi mai mic

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri la postul public de radio ca masura somajului tehnic va fi prelungita si dupa data de 15 mai, insa doar pentru anumite categorii, iar cuantumul ar putea fi mai mic.

Orban, despre caderea economica: Am vazut incasarile. Lucrurile stau mai bine decat ne asteptam

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, legat de caderea economica a Romaniei despre care vorbesc unii economisti ca a vazut incasarile si ca lucrurile stau mult mai bine decat se astepta.

Klaus Iohannis, despre relansarea economica in contexul pandemiei de coronavirus: Antreprenorii au nevoie de implicarea si sprijinul autoritatilor. Romania va iesi cu bine din aceasta criza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri, referitoare la masurile de relansare economica in conditiile pandemiei de coronavirus, ca in perioada.

Presedintele Iohannis discuta cu reprezentantii mediului de afaceri, la Cotroceni, despre relansarea economica (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri la Palatul Cotroceni, marti, incepand cu ora 14. Discutia va avea in vedere relansarea economica, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )