Libnet.ro
UNICEF

00:06

Citu: Primul raport de la PMB a fost trimis la DNA. Firea spune ca e de ras

România Liberă România Liberă,
Citu: Primul raport de la PMB a fost trimis la DNA. Firea spune ca e de ras

Primul raport finalizat la Primaria Capitalei a fost deja trimis la DNA, a scris, luni seara, pe Fac. continuă pe România Liberă

Florin Citu: Sa fie foarte clar pentru toata lumea - Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta, luni seara, ca primul raport de control de la Primaria Capitalei a fost trimis la DNA, prejudiciul calculat de catre inspectori fiind de 200 de milioane de lei.

Florin Citu: Primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat pe Facebook faptul ca primul raport finalizat la Primaria Municipiului Bucuresti a fost trimis la DNA.

Florin Citu: Sa fie foarte clar pentru toata lumea - primul raport finalizat la PMB a fost deja trimis la DNA

Ministrul finantelor Florin Citu anunta, luni seara, ca primul raport de control de la Primaria Capitalei a fost trimis la DNA, prejudiciul calculat de catre inspectori fiind de 200 de milioane de lei, scrie News. ro.

VIDEO Apararea lui Nicolae Robu, in dosarul in care a fost trimis in judecata: Rau trebuie sa fi deranjat eu pe cineva

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul in functie al Timisoarei, Nicolae Robu, explica acuzatiile care i se aduc in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA.

Florin Citu, despre controlul la Primaria Capitalei: Raportul a fost trimis deja la DNA, pentru ca sunt fapte penale Se fac verificari la toate institutiile (VIDEO)

Controlul la Primaria Capitalei nu s-a incheiat, iar de verificari sunt vizate si alte institutii, a subliniat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a precizat ca raportul inspectiei efectuate la.

Un mare brand dispare din Romania. Primul magazin a fost deschis in 2008

Un brand mare si iubit de romani dispare de la noi din tara. Despre ce e vorba si ce produse vor fi nevoiti oamenii sa inlocuiasca? Primul magazin al band-ului a fost deschis in 2008. Ce mare retailer ii va lua locul? Un brand iubit de romani dispare de pe piata noastra Kika dispare din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )