Libnet.ro
UNICEF

13:01

Cladirea Universitatii din Bucuresti va fi reabilitata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cladirea Universitatii din Bucuresti va fi reabilitata

Unul dintre monumentele istorice ale Capitalei va beneficia de o binevenita reabilitare. Primaria Capitalei si Universitatea Bucuresti au incheiat un acord privind reabilitarea cladirii in care functioneaza universitatea. Lucrarile, in valoare 20 de milioane de euro, urmeaza a fi executate de Compania Municipala a cladirilor cu risc seismic, una dintre companiile municipale infiintate anul trecut la nivelul administratiei Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

Fanii formatiei Animal X sunt in lacrimi. Serban Copot, unul dintre cei mai buni concurenti de la Asia Express, trece prin clipe grele

Momente grele pentru Serban Copot, fost component al formatiei Animal X si unul dintre cei mai buni concurenti de la Asia Express. Tatal cantaretului a decedat, marti. Deocamdata nu se cunosc cauzele.

ADMINISTRATORUL ELCEN: Refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti este intarziata in mod voit de catre Rominsolv

Compania Sierra Quadrant, administratorul judiciar al Electrocentrale Bucuresti SA ELCEN), a anuntat, astazi, ca refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti ar fi intarziata in mod voit de catre administratorul judiciar al Regiei Autonome de Distributie a Agentului Termic Bucuresti RADET), Rominsolv.

A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Cunoscuse un barbat din Bucuresti pe Facebook, iar cei doi s-au intalnit in cele din urma. Au trait o poveste de iubire, insa dupa ceva timp, tanara a decis sa-l paraseasca. insa in scurt timp,.

Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti. Batrana, surda, oarba

Un bucurestean lanseaza un apel plin de emotie pentru salvarea unei fiinte gasite pe o strada din Capitala. Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti.

IMAGINI SOCANTE! Un caine, BATUT CU BESTIALITATE de stapana intr-un tramvai din Bucuresti! (VIDEO)

Incident scandalos intr-un mijloc de transport in comun din Bucuresti. Un catel a fost batut cu bestialitate de stapana, iar violentele au fost filmate. Video-ul a fost facut public, pe Facebook, de.

Se aflau intr-un tramvai din Bucuresti, cand au avut parte de o scena socanta. Doi indragostiti au inceput sa se certe. Nevinovat in toata aceasta poveste a fost un biet catel

Imagini socante surprinse intr-un tramvai din Bucuresti. O femeie a fost filmata in timp ce isi batea cainele cu pumnii in timp ce animalul era in lesa si nu se putea apara. Potrivit martorilor fata se s.

Primaria Capitalei va reabilita cladirea Universitatii Bucuresti

Primaria Capitalei si Universitatea Bucuresti au incheiat un acord privind reabilitarea cladirii in care functioneaza universitatea.

A murit unul dintre cei mari mari jucatori din fotbalul brazilian. Pele: Este o mare pierdere

Fostul fotbalist Antonio Wilson Vieira Honorio, cunoscut drept Coutinho, s-a stins din viata la varsta de 75 de ani. Coutinho a fost campion mondial al echipei Braziliei in anul.

Subiectele zilei: Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global: Sistemul va exploda, suntem pe marginea unei mari crize economice; Saptamana decisiva pentru Brexit; Marturia amara a medicului din Galati agresat de un interlop:

Ana Bogdan, arhitectul din PLUS: Romanii nu au incredere unii intr-altii si atunci nu ai cum sa traiesti intr-un proiect de co-locuire. Hai sa nu mai zic grup, ca sa nu dea alte idei/ in vest, oamenii isi doresc sa fie chiriasi. Vantul dictaturii adiind peste Baragan. Liviu Dragnea isi continua campania de restructurare a organizatiilor judetene care au indraznit sa-i conteste autoritatea. Dupa Resita si Slobozia.

Incendiu intr-un bloc din Bucuresti. Pompierii au gasit o persoana arsa, decedata. Anuntul Politiei Capitalei

Politisti de la Serviciul Omoruri, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au demarat luni cercetari pentru a se stabili cauzele in care s-a produs.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )