Libnet.ro
UNICEF

08:00

ADMINISTRATORUL ELCEN: Refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti este intarziata in mod voit de catre Rominsolv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADMINISTRATORUL ELCEN: Refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti este intarziata in mod voit de catre Rominsolv

Compania Sierra Quadrant, administratorul judiciar al Electrocentrale Bucuresti SA ELCEN), a anuntat, astazi, ca refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti ar fi intarziata in mod voit de catre administratorul judiciar al Regiei Autonome de Distributie a Agentului Termic Bucuresti RADET), Rominsolv. continuă pe Ziarul Bursa

Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti. Batrana, surda, oarba

Un bucurestean lanseaza un apel plin de emotie pentru salvarea unei fiinte gasite pe o strada din Capitala. Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti.

A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Cunoscuse un barbat din Bucuresti pe Facebook, iar cei doi s-au intalnit in cele din urma. Au trait o poveste de iubire, insa dupa ceva timp, tanara a decis sa-l paraseasca. insa in scurt timp,.

IMAGINI SOCANTE! Un caine, BATUT CU BESTIALITATE de stapana intr-un tramvai din Bucuresti! (VIDEO)

Incident scandalos intr-un mijloc de transport in comun din Bucuresti. Un catel a fost batut cu bestialitate de stapana, iar violentele au fost filmate. Video-ul a fost facut public, pe Facebook, de.

Se aflau intr-un tramvai din Bucuresti, cand au avut parte de o scena socanta. Doi indragostiti au inceput sa se certe. Nevinovat in toata aceasta poveste a fost un biet catel

Imagini socante surprinse intr-un tramvai din Bucuresti. O femeie a fost filmata in timp ce isi batea cainele cu pumnii in timp ce animalul era in lesa si nu se putea apara. Potrivit martorilor fata se s.

O femeie din Slovenia este acuzata ca si-a taiat intentionat mana cu un fierastrau. Motivul socant pentru care a facut asta

O femeie din Slovenia este acuzata ca si-a taiat intentionat mana cu un fierastrau electric, pentru a incasa sute de mii de euro de la o companie de asigurari. Incidentul s-a petrecut la inceputul acestui a.

Top 10 cele mai bune scoli din Bucuresti la Evaluarea Nationala 2018 dupa criteriile de performanta

Topul celor mai bune scoli din Bucuresti este deschis de Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, in Analiza rezultatelor la Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a VIII-a 2018, realizata de Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala si publicata de Inspectoratul Scolar Bucuresti.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 13 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,29 mg/l; pH 7,82; TURBIDITATE: 0,52. S2 - CLOR LIBER:0,34 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 12 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,36 mg/l; pH 7,71; TURBIDITATE: 0,31. S2 - CLOR LIBER:0,31 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 11 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,37 mg/l; pH 7,78; TURBIDITATE: 0,41. S2 - CLOR LIBER:0,41 mg/l; pH.

Oxy e un pitbull simpatic din Bucuresti. Zilele trecute a intrat in curtea unei case. Cand l-a zarit, proprietarul a chemat de urgenta Politia. Cand s-au apropiat de catel, oamenii legii au descoperit ceva naucitor la gatul acestuia FOTO

ASPA si Serviciul Politia Animalelor Bucuresti au colaborat pentru solutionarea unui caz de abandon petrecut pe raza Mun. Bucuresti, se arata intr-o postare a Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )