Libnet.ro
UNICEF

18:30

A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Antena3 Antena3,
A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Cunoscuse un barbat din Bucuresti pe Facebook, iar cei doi s-au intalnit in cele din urma. Au trait o poveste de iubire, insa dupa ceva timp, tanara a decis sa-l paraseasca. insa in scurt timp,. continuă pe Antena3

IMAGINI SOCANTE! Un caine, BATUT CU BESTIALITATE de stapana intr-un tramvai din Bucuresti! (VIDEO)

Incident scandalos intr-un mijloc de transport in comun din Bucuresti. Un catel a fost batut cu bestialitate de stapana, iar violentele au fost filmate. Video-ul a fost facut public, pe Facebook, de.

Se aflau intr-un tramvai din Bucuresti, cand au avut parte de o scena socanta. Doi indragostiti au inceput sa se certe. Nevinovat in toata aceasta poveste a fost un biet catel

Imagini socante surprinse intr-un tramvai din Bucuresti. O femeie a fost filmata in timp ce isi batea cainele cu pumnii in timp ce animalul era in lesa si nu se putea apara. Potrivit martorilor fata se s.

Un barbat din Gorj a sunat la SMURD pentru o problema bizara. Operatorul a crezut ca nu aude bine: Ati incercat totusi cu un pahar cu apa? Ambulanta SMURD nu functioneaza in regim de taxi!

Un barbat din Gorj a reusit sa socheze operatorii de la serviciul 112 cu o gluma de-a dreptul proasta. Barbatul a anuntat ca sughita de 10 minute si ca nu se poate opri. Dispecerul: - Buna ziua!.

Un barbat din Galati a fost la un pas sa ajunga de urgenta la spital. Ce a gasit intr-o conserva cu peste

Un barbat din Galati a gasit un cui intr-o conserva cu peste. Galateanul sustine ca a cumparat conservade la un magazin din localitatea Liesti, scrie libertatea. ro. Acesta va depune o plangere.

ADMINISTRATORUL ELCEN: Refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti este intarziata in mod voit de catre Rominsolv

Compania Sierra Quadrant, administratorul judiciar al Electrocentrale Bucuresti SA ELCEN), a anuntat, astazi, ca refacerea sistemului de termoficare din Bucuresti ar fi intarziata in mod voit de catre administratorul judiciar al Regiei Autonome de Distributie a Agentului Termic Bucuresti RADET), Rominsolv.

Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti. Batrana, surda, oarba

Un bucurestean lanseaza un apel plin de emotie pentru salvarea unei fiinte gasite pe o strada din Capitala. Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti.

Ala a fost un chistoc, nu un car de balegar! Tanara din Bucuresti, revoltata ca iubitul ei a fost amendat cu 2.000 lei dupa ce a aruncat pe jos

Controversa in spatiul online dupa ce o tanara a povestit recoltata, pe Facebook, cum a fost amendat iubitul ei pentru ca a aruncat chistocul tigarii pe jos, undeva in zona unirii din Capitala. Ivanna.

Ala a fost un chistoc, nu un car de balegar! Tanara din Bucuresti, revoltata ca iubitul ei a fost amendat cu 2.000 lei dupa ce a aruncat pe jos tigara

Controversa in spatiul online dupa ce o tanara a povestit recoltata, pe Facebook, cum a fost amendat iubitul ei pentru ca a aruncat chistocul tigarii pe jos, undeva in zona unirii din Capitala. Ivanna.

Digi24: Tanara din Bucuresti, revoltata ca iubitul ei a fost amendat cu 2.000 lei dupa ce a aruncat pe jos: E un chistoc, nu un car de balegar

Postarea de pe Facebook a unei tinere din Romania a starnit o adevarata dezbatere pe internet si s-a viralizat rapid in spatiul online. Mesajul a fost scris luni seara, iar marti a fost distribuit de zeci de ori si a strans sute de comentarii.

Un cunoscut oficial din fotbal, printre cele 157 de victime ale accidentul aviatic din Etiopia

Un cunoscut oficial al fotbalului din Kenya si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Etiopia, soldat cu 157 de morti. Este vorba despre Hussein Swaleh, fostul secretar general al Federatiei de Fotbal di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )