Libnet.ro
UNICEF

21:30

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu: Asta mi s-a transmis despre cutremurul cel mare din Romania!

Antena3 Antena3,
Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu: Asta mi s-a transmis despre cutremurul cel mare din Romania!

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu sustine ca nu va exista prea curand un cutremur mare in Romania. Deocamdata, nu. Chiar asa a fost mesajul. Atunci cand doresc sa aprofundez ceea ce mi se graieste de sus, d. continuă pe Antena3

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu: Al Treilea Razboi Mondial nu e departe. Ce se va intampla cu Romania

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, cea despre care se spune ca a prezis incendiul de la Colectiv, a vorbit, sambata, la Voi cu Voicu despre cateva dintre viziunile pe care le-a avut. Una dintre ele este legata.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu: Romania va fi inconjurata de un cerc de foc

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, cea despre care se spune ca a prezis incendiul din Club Colectiv, a afirmat, sambata la Voi cu Voicu, ca SUA va porni Al Treilea Razboi Mondial si ca, in acest razboi,.

Maria Ghiorghiu, previziune sumbra: Ne vor da fiori reci pe sira spinarii

Maria Gheorghiu, intr-un mesaj publicat pe blogul personal, a transmis ca ploile vor face ravagii, producandu-se pagube serioase. in aceasta noapte, in timp ce scriam la articolul anterior, vad.

Anunt APOCALIPTIC! PREZICATOARE Maria Ghiorghiu spune data MARELUI MACEL! Un nou razboi mondial e aproape! Nimeni nu scapa

Prezicatoarea Maria Gheorghiu a facut furori cu o noua previziune cutremuratoare despre al Treilea Razboi Mondial. Ultimul mesaj a fost ca Statele Unite incep al treilea Razboi Mondial. De acolo va pleca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )