Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clasament Turneul Campioanelor Singapore: Halep, lider in Grupa Rosie

România Liberă România Liberă,
Clasament Turneul Campioanelor Singapore: Halep, lider in Grupa Rosie

Simona Halep a debutat, luni, la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde evolueaza cele mai bune 8 jucatoare ale lumii. Urmareste aici zilnic clasamentul actualizat si rezultatele din cele doua grupe ale Turneului Campioanelor. continuă pe România Liberă

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Clasament, Rezultate, Program - Simona Halep in Grupa Rosie,Turneul Campioanelor, Singapore

Mai jos gasiti situatia la zi din grupa jucatoarei de tenis Simona Haleo de la Turneul Campioanelor de la Singapore 2014. Halep este in Grupa Rosie, cuSerena Williams, Eugenie Bouchard siAna Ivanovic. Primele doua locuri din grupe se califica in semifinale. Fiecare meci castigat este cotat cu 1 punct. In caz de egalitate la puncte se va face departajarea la numarul de game-uri castigate.

Live Text Halep - Bouchard: 6-2, 0-0 Debut formidabil la Turneul Campioanelor Singapore

Simona Halep debuteaza, luni, de la ora 21. 30 ora Romaniei), la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde evolueaza doar cele mai bune 8 jucatoare ale lumii. Numarul 4 mondial, Halep o intalneste in primul meci pe urmaritoarea sa din clasament, canadianca Eugenie Bouchard.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (16:00)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Eugenie Bouchard, din Canada, locul 5 in ierarhia WTA. Meciul de la Singapore va incepe la ora 16:00 si va fi LiveText pe HotNews. ro.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (16:30)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Eugenie Bouchard, din Canada, locul 5 in ierarhia WTA. Meciul de la Singapore va incepe la ora 16:30 si va fi LiveText pe HotNews. ro. Din secretele marilor campioni la tenis.

Turneul Campioanelor: Simona Halep disputa primul meci luni, impotriva lui Eugenie Bouchard

Simona Halep va evolua, luni, in jurul orei 16. 00, impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, in primul meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la.

Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Simona Halep si-a aflat astazi adversarele de la Turneul Campioanelor. Halep face parte din grupa rosie unde cap de serie este Serena Williams, numarul unu mondial. Din grupa mai fac parte Eugenie Bouchard si Ana.

Ultimele informatii Turneul Campioanelor. Simona Halep joaca astazi, nu mai devreme de ora 16.00

Simona Halep 4 WTA) isi va incepe luni drumul la Turneul Campioanelor. Constanteanca o va intalni in primul meci pe canadianca Eugiene Bouchard 5 WTA), nu mai devreme de ora 16.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )