Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campioanelor: Simona Halep disputa primul meci luni, impotriva lui Eugenie Bouchard

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Simona Halep disputa primul meci luni, impotriva lui Eugenie Bouchard

Simona Halep va evolua, luni, in jurul orei 16. 00, impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, in primul meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Simona Halep s-a antrenat cu ministrul culturii din Singapore (VIDEO)

Ajunsa in Singapore, locul unde saptamana viitoare va participa la Turneul Campioanelor, Simona Halep a schimbat cateva amabilitati cu ministrul culturii din tara gazda a finalei WTA, Lawrence Wong.

Simona Halep - Eugenie Bouchard, in primul meci al romancei la Singapore. Cand are loc partida

Serena Williams, Eugenie Bouchard, Simona Halep si Ana Ivanovici au fost repartizate in prima grupa, Sarapova, Radwanska, Wozniacki si Kvitova in cealalta.

VIDEO Simona Halep a raspandit bucurie in Singapore, alaturi de Eugenie Bouchard. Sambata isi va afla adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep si Eugenie Bouchard, doua dintre jucatoarele care participa de luni la WTA Finals Turneul Campioanelor), au stat in mijlocul micutilor tenismeni din Singapore si au schimbat cateva mingi cu ei.

VIDEO Simona Halep, micuta noastra singaporeza

Simona Halep apare in niste imagini filmate vineri, la actiunea WTA in cadrul careia a participat si Simona Halep, la un Colegiu de fete din Singapore. Apropo de ceea ce spunea Tracy Austin aici, este incredibil cum de Simona Halep poate juca asa un tenis de inalt nivel, fiind aproape umar la umar cu micutele studente singaporeze. In imaginile video de mai jos, studentele locale ii ofera romancei un dans al victoriei, iar Simona ar putea parea fara probleme un dintre ele, daca nu ar iesi in evidenta prin diferenta de ten. Halep isi afla sambata seara grupa de la Turneul Campioanelor, in care va intra de luni.

Halep, grupa de foc la Turneul Campioanelor

Simona Halep va avea meciuri de foc la Turneul Campioanelor. Halep n-a avut noroc la tragerile la sorti. Este in grupa Rosie cu Liderul Serena Williams, Genie Bouchard si Ana Ivanovic.

Simona Halep joaca, luni, cu Eugenie Bouchard in primul meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep va evolua, luni, in jurul orei 16. 00, cu sportiva canadiana Eugenie Bouchard, in primul meci al romancei la Turneul Campioanelor de la Singapore. Meciul dintre Halep si Bouchard va fi al doilea de la.

Simona Halep joaca, luni, cu Eugenie Bouchard in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep va evolua, luni, in jurul orei 16. 00, cu sportiva canadiana Eugenie Bouchard, in primul meci al romancei la Turneul Campioanelor de la Singapore, informeaza wtatennis. com. Meciul d.

Simona Halep joaca, luni, cu Eugenie Bouchard in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep va evolua, luni, in jurul orei 16. 00, cu sportiva canadiana Eugenie Bouchard, in primul meci al romancei la Turneul Campioanelor de la Singapore, informeaza wtatennis. com .

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campionelor (luni, dupa 14:30)

Simona Halep incepe luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, de la ora Romaniei 14:30. Amanunte live despre meci, in pagina aceasta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )