Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clasament WTA: Irina Begu a urcat pe cea mai buna pozitie din cariera. Ce locuri ocupa romancele

România Liberă România Liberă,
Clasament WTA: Irina Begu a urcat pe cea mai buna pozitie din cariera. Ce locuri ocupa romancele

Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 26 mondial, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de categorie WTA International de la Seul. continuă pe România Liberă

Actualizarea clasamentului WTA. Simona Halep stationeaza, Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

WTA a dat publicitatii clasamentul mondial pentru aceasta saptamana, unul in care Serena Williams se mentine fara nicio emotie pe prima pozitie.

Omul care a vazut toate tarile crede ca Romania e cea mai buna de vizitat

Cel mai mare vis al pasionatilor de calatorie este sa poata ajunge in toate tarile si sa experimenteze diferitele culturi. in timp ce foarte putini isi pot indeplini acesta dorinta, un norvegian a reusit sa parcurga intreaga lume pana ce a implinit 40 de ani. Dintre toate locurile vizitate de acesta, Romania se afla in [] Omul care a vazut toate tarile crede ca Romania e cea mai buna de vizitat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Irina Begu a urcat pe locul 26 in clasamentul WTA, Simona Halep se mentine pe 2

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, castigatoare saptamana trecuta la Seul, a urcat trei pozitii in clasamentul WTA si ocupa locul 26, cu 1. 866 de puncte, in timp ce Simona Halep se mentine pe pozitia a doua, cu 6. 780 de puncte, conform ierarhiei ce a fost data publicitatii luni, citata de Mediafax.

Begu, explicatiile unei ascensiuni frumoase: romanca a povestit cum a ajuns la cea mai buna clasare din cariera

Irina Begu s-a abonat la succes, la Seul: anul trecut, a castigat proba de dublu, alaturi de Lara Arruabarrena Spania), iar acum a triumfat la simplu.

Cea mai buna reteta de sarmale de la chef Sorin Bontea

Aflate la mare, acolo unde au pus umarul la treaba pentru nunta lui Genil Hasim, dansatorul din baletul Edi Stancu, Flavia de la Neata si Margherita de la Clejani s-au trezit in bucatarie fata in fata.

Irina Begu va urca luni pe cea mai buna pozitie din cariera ei

Calificarea in finala la Seul i-a adus Irinei Begu nu doar satisfactia primei finale WTA din 2015, dar si un salt destul de important in clasamentul mondial.

Acestea sunt telefoanele cu cea mai buna camera foto: Samsung este lider

Una dintre cele mai respectate voci in domeniul fotografiei a analizat camerele de pe telefoanele de varf si a decis care e cel mai bun. inca n-a ajuns la iPhone 6s.

Cea mai buna reteta de tochitura taraneasca

Am primit mai multe solicitari la redactie pentru a recomanda o reteta de tochitura taraneasca. Iata propunerea noastra pentru acest sfarsit de saptamana, o reteta absolut delicioasa cu care iti vei uimi apropiatii.

Irina Begu, prima reactie dupa castigarea titlului de la Seul. Cate locuri urca in clasament

La trei ani departare dupa primul sau turneu castigat in circuitul profesionist WTA, la Tashkent in Uzbekistan, Irina Begu a ridicat din nou un trofeu deasupra capului.

Irina Begu, dupa castigarea turneului de la Seul: Sunt atat de fericita ca am castigat primul meu titlu WTA dupa trei ani

Irina Begu s-a declarat foarte fericita pentru castigarea turneului de la Seul, primul dupa o pauza de trei ani. Sunt atat de fericita ca am castigat primul meu titlu WTA dupa trei ani - a trecut mult si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )