Libnet.ro
UNICEF

17:45

Clasamentul actualizat in grupa Romaniei de calificare la EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Clasamentul actualizat in grupa Romaniei de calificare la EURO 2020

Vedeti cum arata clasamentul in Grupa F de calificare la preliminariile EURO 2020 dupa infrangerea Romaniei cu Suedia. continuă pe Online Sport

Clasamentul in grupa Romaniei de la tineret

Nationala Romaniei ajunge la trei victorii consecutive in grupa de calificare la Campionatul European de tineret din 2021.

Contra da din gurita: Cum a rezolvat din vorbe calificarea Romaniei la Euro 2020

S-au jucat opt din cele zece partide din preliminariile Euro 2020 si Cosmin Contra continua sa se bazeze pe un clasament care, la prima vedere, te minte frumos.

VIDEO Romania, prafenBerg: Calificare directa, ratata! De acum, atacam Euro 2020 prin canalizare

Condusa de experimentatul Berg, Suedia a facut ce a vrut pe Arena Nationala! Echipa pregatita de Contra a jucat catastrofal si nu mai are sanse de a prinde locul 2 in grupa F, calificant la Euro 2020. Urmeaza sa ne agatam acum de barajul Ligii Natiunilor.

Euro 2020: Situatia din fiecare grupa inaintea ultimelor doua etape din preliminarii - Programul meciurilor

Preliminariile pentru Euro 2020 sunt aproape de sfarsit, ultimele doua etape urmand sa se desfasoare in perioada 14-18 noiembrie. Sase echipe si-au asigurat deja prezenta la turneul final de vara viitoare. Printre nationalele care inca lupta pentru calificare se afla si Romania, care va juca in ultimele doua runde cu Suedia 15 noiembrie) si Spania 18 noiemrbie). Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor si clasamentele pentru fiecare grupa.

Cine transmite la TV meciul Romania Suedia, in preliminariile Euro 2020

Romania Suedia, preliminarii Euro 2020, grupa F vineri, 15 noiembrie, ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarit si online in format live stream video. Tricolorii au doar varianta victoriei cu nordicii pentru a pastra sanse de calificare la .

Rezultate din preliminariile EURO 2020. Alte trei echipe calificate

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, joi seara, in preliminariile EURO 2020, partide in urma carora alte trei echipe au obtinut calificarea la turneul final.

Ioana Andreea si Stefan Florescu, reprezentantii Romaniei in echipa freestylerilor EURO 2020

Echipa oficiala a freestylerilor UEFA EURO 2020 a fost confirmata dupa ce, prin intermediul competitiei Momentul tau, suporterii au ales cate doi reprezentanti ai celor 12 tari-gazda, scrie site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

Romania invinsa categoric de Suedia. Mai putem ajunge la EURO 2020 doar prin Nations League

Nationala Romaniei a pierdut de o maniera categorica meciul disputat cu Suedia, vineri seara, pe teren propriu, scor 0-2 0-2), in penultima etapa din preliminariile EURO 2020. Un rezultat care elimina matematic Romania din cursa pentru turneul final, unde mai putem ajunge doar pe filiera barajelor din Nations League, in martie anul urmator.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Suedia (21:45) Meciul ultimei sperante

Nationala Romaniei se afla in fata celui mai important meci din preliminariile Euro 2020. Tricolorii au nevoie de o victorie cu 1-0 sau la cel putin doua goluri diferenta contra Suediei, pentru a ramane in cursa pentru calificarea la turneul final de vara viitoare. Vom incerca sa dam gol si goluri, acesta este singurul mesaj pe care il voi transmite jucatorilor, a spus Cosmin Contra, inaintea meciului de pe Arena Nationala. Partida va incepe la ora 21:45 si va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Vesti bune pentru Romania: de ce e avantajata tara noastra de infrangerea lui Kosovo, in preliminariile EURO 2020

In acest moment, echipa nationala de fotbal Romaniei depinde de mai multe variabile, pentru a spera la calificarea dincolo de preliminariile EURO 2020.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )