Libnet.ro
UNICEF

18:46

EL Clasico 2015: Barcelona a invins-o pe Real Madrid. Drum liber spre castigarea titlului

România Liberă România Liberă,
EL Clasico 2015: Barcelona a invins-o pe Real Madrid. Drum liber spre castigarea titlului

Primul El Clasico din 2015 s-a incheiat cu victoria Barcelonei, scor 2-1, pe teren propriu, in fata lui Real Madrid, in cadrul etapei a 28-a a Primerei Division. continuă pe România Liberă

EL Clasico 2015: Barcelona vrea victoria in fata Realului. Ce scor are de intors din turul campionatului

Barcelona si Real Madrid se intalnesc, duminic, de la ora 22. 00 ora Romaniei) in primul El Clasico din 2015. Cel mai puternic meci de fotbal al planetei ar putea stabili inca de acum viitoarea campioana a Spaniei.

FC Barcelona castiga El Clasico si se desprinde la patru puncte de Real Madrid (video)

Un nou episod in El Clasico, marele derby al fotbalului spaniol, a fost castigat duminica seara de FC Barcelona, cu 2-1 pe teren propriu, in fata rivalei istorice Real Madrid.

VIDEO Barcelona - Real Madrid 2-1/ La patru puncte de rivala

FC Barcelona a castigat cu 2-1 meciul cu Real Madrid de pe Camp Nou, catalanii distantandu-se la patru puncte de marea rivala dupa acest El Clasico Primera Division, etapa XXVIII).

Sferturi Champions League, dupa tragerea la sorti: PSG-Barcelona, Atletico-Real Madrid, Porto-Bayern, Juventus-AS Monaco

PSG va intalni in sferturile de finala din Champions League Barcelona, FC Porto - Bayern Munchen, Atletico Madrid - Real Madrid, iar Juventus - AS Monaco, conform tragerii la sorti ce a avut loc vineri, informeaza.

Champions League, sferturi: PSG-Barcelona, Atletico-Real Madrid, Porto-Bayern, Juventus-AS Monaco

Vineri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a sferturilor de finala din Champions League. PSG va da piept cu Barcelona, FC Porto cu Bayern Munchen, Atletico Madrid cu Real Madrid, iar Juventus cu AS Monaco.

Barcelona - Real Madrid, 2 - 1 in La Liga. Catalanii se distanteaza in fruntea clasamentului

Barcelona s-a impus, la limita, scor 2 - 1, in fata lui Real Madrid si si-a consolidat pozitia de lider in campionatul spaniol. Jeremy Mathieu a deschis scorul in minutul 19, cu o lovitura de cap, dupa ce i-a.

Barcelona - Real Madrid, diseara, de la ora 22.00. Tot ce trebuie sa stii despre cel mai mare derby din fotbalul mondial

Barcelona si Real Madrid se intalnesc diseara in campionatul Spaniei, cele doua echipe fiind despartite de un punct in clasament, catalanii situandu-se pe primul loc in clasament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )