Libnet.ro
UNICEF

01:05

El Clasico FC Barcelona - Real Madrid 2-2. Messi si Cr. Ronaldo marcheaza cate o dubla

Hotnews Hotnews,
El Clasico FC Barcelona - Real Madrid 2-2. Messi si Cr. Ronaldo marcheaza cate o dubla

FC Barcelona si Real Madrid au terminat la egalitate, 2-2, duminica seara, pe Camp Nou, in derby-ul campionatului de fotbal al Spaniei, desfasurat in cadrul etapei a 7-a din La Liga, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

LIVE El Clasico: Barcelona - Real Madrid (20:50)

Onlinesport. transmite in direct, duminica seara de la ora 20:50, marele derby al campionatului spaniol dintre FC Barcelona si Real Madrid. Pentru doua ore intreaga planeta se va conecta la El Clasico, meciul meciurilor in fotbalul european si mondial.

VIDEO FABULOS / Messi si Ronaldo au fermecat planeta fotbalului in El Clasico

Barcelona - Real Madrid a fost un show total in care vedetele celor doua formatii au facut legea pe teren. La final insa, a zambit doar argentinianul. Motivul? Catalanii au pastrat distanta fata de madrileni in clasament.

Real Madrid a umilit Ajax, hattrick Ronaldo. Surpriza la Manchester

Real Madrid a facut scor in deplasare pe terenul lui Ajax, reusind o victorie categorica inainte de El Clasico, scor 4-1. Ronaldo a marcat trei goluri, unul mai frumos decat altul, iar la final a plecat cu mingea la subrat, ca amintire. in schimb, Manchester City a scos doar o remiza chinuita cu Borussia Dortmund, scor 1-1. Adevarata surpriza a meciului este ca Manchester City a reusit sa scape neinvinsa.

VIDEO Ajax - Real Madrid 1-4/ Pregatiti de El Clasico

Real a obtinut o victorie categorica pe terenul lui Ajax, galacticii impunandu-se cu 4-1 Champions League, Grupa D). Cristiano Ronaldo a reusit o tripla, aratand o forma de zile mari. Duminica 7 octombrie), galacticii se vor duela cu FC Barcelona in Primera Division.

El Clasico se vede gratuit pentru clientii din Romania ai bwin

FC Barcelona Real Madrid va avea loc duminica si va fi in direct pe bwin. com. Cea mai mare platforma de pariuri sportive din lume a anuntat astazi ca va oferi streaming video in direct de la cel mai important meci al fotbalului spaniol, El Clasico.

Dolce Sport saboteaza Digi! Au pus Steaua - CFR la aceeasi ora cu El Clasico!

Situatie dificila pentru microbistii din Romania in acest weekend. Duminica sunt programate doua partide asteptate cu mare interes de orice iubitor al fotbalului. Daca Dolce Sport va transmite Steaua - CFR, in schimb, Barcelona - Real Madrid va fi pe Digi Sport. La care meci te vei uita?.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )