Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Ajax - Real Madrid 1-4/ Pregatiti de El Clasico

Hotnews Hotnews,
VIDEO Ajax - Real Madrid 1-4/ Pregatiti de El Clasico

Real a obtinut o victorie categorica pe terenul lui Ajax, galacticii impunandu-se cu 4-1 Champions League, Grupa D). Cristiano Ronaldo a reusit o tripla, aratand o forma de zile mari. Duminica 7 octombrie), galacticii se vor duela cu FC Barcelona in Primera Division. continuă pe Hotnews

Real Madrid a umilit Ajax, hattrick Ronaldo. Surpriza la Manchester

Real Madrid a facut scor in deplasare pe terenul lui Ajax, reusind o victorie categorica inainte de El Clasico, scor 4-1. Ronaldo a marcat trei goluri, unul mai frumos decat altul, iar la final a plecat cu mingea la subrat, ca amintire. in schimb, Manchester City a scos doar o remiza chinuita cu Borussia Dortmund, scor 1-1. Adevarata surpriza a meciului este ca Manchester City a reusit sa scape neinvinsa.

Ajax vrea sa schimbe tendinta ultimilor ani cu Real Madrid

Lancierii din Amsterdam au incasat sapte goluri si nu au marcat niciunul in ultimii doi ani pe teren propriu cu Real Madrid, dar de aceasta data Frank de Boer considera ca este un moment bun pentru a intrerupe seria negativa.

VIDEO Accidentare teribila pentru Carles Puyol - Va rata derbiul cu Real Madrid

Barcelona s-a impus pe terenul portughezilor de la Benfica Champions League, Grupa H), dar l-a pierdut pe Carles Puyol. Aparatorul catalanilor s-a accidentat teribil in minutul 77 al disputei de la Lisabona si va rata marele derbi cu Real Madrid de pe 7 octombrie).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )