Libnet.ro
UNICEF

12:15

El Clasico exploziv, dar fara victime: Barcelona si Real Madrid au oferit un derby electrizant! Cum arata clasamentul

Adevărul Adevărul,
El Clasico exploziv, dar fara victime: Barcelona si Real Madrid au oferit un derby electrizant! Cum arata clasamentul

Pe Camp Nou, in fata unor tribune arhipline, s-a jucat un meci cu ocazii uriase de ambele parti, cu mingi respinse de pe linia porti si cu un gol anulat dupa interventia VAR. continuă pe Adevărul

Asa am trait El Clasico Barcelona - Real Madrid. Partida intrerupta de mai multe baloane aruncate din tribuna

De la 21:00 am transmis live text in aceasta pagina marele meci El Clasico dintre FC Barcelona si Real Madrid.

LaLiga: Barcelona vs Real Madrid 0-0 El Clasico fara goluri (dar cu multe ocazii) dupa 17 ani

FC Barcelona si Real Madrid au terminat la egalitate, scor 0-0, pe Camp Nou, partida restanta din etapa a zecea a campionatului spaniol LaLiga. in ciuda numeroaselor ocazii Pique si Ramos au avut interventii decisive), acesta este primul El Clasico fara goluri din noiembrie 2002. in urma acestui rezultat, cele doua echipe raman la egalitate de puncte in fruntea clasamentului 36 de puncte, dar catalanii au un golaveraj mai bun).

FC Barcelona vs Real Madrid (de la ora 21:00) Locul 1 in LaLiga, miza primului El Clasico al sezonului

Finalul de an aduce unul dintre cele mai asteptate meciuri de fotbal din lume, FC Barcelona si Real Madrid urmand sa se dueleze pentru prima data in actualul sezon si pentru a patra oara in 2019. Dupa 16 meciuri disputate, cele doua echipe se afla la egalitate de puncte in fruntea clasamentului din LaLiga, catalanii avand un golaveraj mai bun. Partida se va desfasura pe Camp Nou, de la ora 21:00.

El Clasico: FC Barcelona si Real Madrid vor locui in acelasi hotel si vor merge impreuna la Stadionul Camp Nou

FC Barcelona si Real Madrid vor locui in acelasi hotel si vor merge impreuna la Stadionul Camp Nou, la meciul pe care il vor disputa marti, informeaza presa spaniola.

Totul despre El Clasico: Barcelona Real Madrid

Programat initial pe 26 octombrie, primul El Clasico din actualul sezon de la La Liga se va disputa, miercuri seara, pe Nou Camp, cu incepere de la ora 21:00.

El Clasico hipnotizeaza: Barcelona - Real Madrid se joaca diseara! Tot ce trebuie sa stii despre un meci colosal

Marele derby al campionatului spaniol ar fi trebuit sa se joace la 26 octombrie, insa a fost amanat din motive de siguranta, dupa protestele din orasul catalan.

Primul El Clasico fara goluri dupa mai bine de 17 ani: Barcelona si Real Madrid au reusit doar o remiza alba pe Camp Nou

Barcelona si Real Madrid au remizat, miercuri seara, pe Camp Nou, scor 0-0, intr-o partida din etapa a 17-a din La Liga, egal ce le mentine cot la cot intr-o batalie cum nu se poate mai stransa pentru.

Cum incearca autoritatile spaniole sa evite tensiunile privind Catalonia inainte de El Clasico:: Sergio Ramos si Gerard Pique se saruta pe o strada din Barcelona (FOTO, VIDEO)

Autoritatile spaniole sunt in alerta maxima inainte de meciul dintre FC Barcelona si Real Madrid de miercuri seara. in contextul tensiunilor puternice privind independenta Cataloniei, repornite dupa.

Real Madrid s-a impiedicat inaintea El Clasico

Echipa Real Madrid n-a profitat de pasul gresit facut de Barcelona la San Sebastian.

VIDEO Valencia - Real Madrid 1-1 Benzema a egalat in prelungiri

Real Madrid nu a reusit sa profite de pasul gresit facut de Barcelona 2-2 cu Real Sociedad) si a ratat sansa de a urca pe primul loc in La Liga. Echipa lui Zidane a smuls in extremis un egal la Valencia, scor 1-1, dupa ce Benzema a marcat in prelungiri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )