Libnet.ro
UNICEF

09:45

Claudia Pavel revine in muzica dupa cinci ani, cu piesa Suna-ma

Adevărul Adevărul,
Claudia Pavel revine in muzica dupa cinci ani, cu piesa Suna-ma

Dupa o pauza de cinci ani, Claudia Pavel, cunoscuta drept Cream, revine cu o noua piesa si un videoclip, Suna-ma, dar si cu o campanie in care a facut retrospectiva hiturilor care au consacrat-o. continuă pe Adevărul

VIDEO |Dupa o pauza de 5 ani, Claudia Pavel revine in muzica! Uite cum suna noua ei piesa Suna-ma

Dupa o pauza de 5 ani, timp in care s-a dedicat exclusiv cresterii baietelului ei, Claudia Pavel revine cu un.

Dupa 5 ani de pauza, Claudia Pavel revine in muzica! A lansat un nou videoclip! VIDEO

Dupa o pauza indelungata, perioada in care a locuit mai mult in America si s-a dedicat cresterii baietelului ei, Claudia Pavel revine cu un nou single, in care spune povestea unei despartiri. In plus, piesa beneficiaza si de un videoclip nou-nout! .

Probleme in dosarul politistilor motorinari din Jibou. Dupa cinci ani de anchete si procese, judecatorii au constatat nereguli in rechizitoriul procurorilor

Dupa aproape cinci ani de anchete si termene de judecata, dosarul politistilor motorinari de la Jibou se rejudeca, la decizia Curtii de Apel Cluj.

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare si pentru trafic de migranti

Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole, isi va petrece urmatorii cinci ani dupa gratii. Barbatul nu s-a linistit dupa ce a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru ca i-a.

Fostul procuror Tomita Neagu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Tomita Neagu, fost prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Cornetu, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, pentru ca a primit un teren drept mita in schimbul rezolvarii favorabile a unor dosare ale primarului din Jilava, Adrian Mladin.

Fostul procuror Tomita Neagu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Fost prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Cornetu,Tomita Neagu, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, pentru ca a primit un teren drept mita in schimbul rezolvarii favorabile a unor dosare ale.

Detinutul evadat de la Penitenciarul Aiud, prins dupa cinci zile

Un detinut al Penitenciarului Aiud, care ispasea un an de inchisoare pentru furt calificat, in regim deschis, a parasit, marti dupa-amiaza, punctul de lucru la care fusese repartizat, fiind cautat de personalul unitatii, politisti si jandarmi.

Iubire regala la final! Printesa Charlotte Casiraghi s-a despartit de Gad Elmaleh, dupa trei ani

Iubirea nu dureaza nici in familiile regale. Dupa o relatie de mai bine de trei ani, Printesa Charlotte Casiraghi si Gad Elmaleh si-au spus adio.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )