Libnet.ro
UNICEF

01:05

Claudiu Saftoiu: Prelungirea situatiei actuale creste riscul intrarii TVR in colaps

Antena3 Antena3,
Claudiu Saftoiu: Prelungirea situatiei actuale creste riscul intrarii TVR in colaps

Directorul general al SRTv, Caudiu Saftoiu, sustine ca prelungirea situatiei actuale a Televiziunii Publice creste riscul de executare a institutiei de catre creditori si intrarea acesteia in colaps si arata. continuă pe Antena3

Componenta CA al SRTV, votata de Parlament: Sedinta in care trebuia validat Claudiu Saftoiu in functia de presedinte, suspendata

05: Sedinta de plen reunit in care trebuia validat Claudiu Saftoiu a fost suspendata din lipsa de cvorum. 34: Claudiu Saftoiu a fost ales presedinte al Consiliului de Administratie al.

Directorul TVR, Claudiu Saftoiu: Nu voi umple grilele TVR cu programe noi pana la definitivarea selectiei de personal

Directorul general al Televiziunii Romane, Claudiu Saftoiu, a declarat ca nu intentioneaza sa umple grilele TVR, pana la definitivarea procesului de selectie de personal. E foarte important ca angajatii.

Claudiu Saftoiu, ales presedinte al TVR

Consiliul de Administratie CA) al Societatii Romane de Televiziune TVR) l-a ales astazi pe Claudiu Saftoiu, reprezentantul PNL in CA, in functia de presedinte al postului public, arata Antena3. ro.

Componenta CA al SRTV, votata de Parlament: Claudiu Saftoiu, ales presedinte

34: Claudiu Saftoiu a fost ales presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, urmand ca decizia sa fie supusa votului plenului Parlamentului si, daca va fi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )