Libnet.ro
UNICEF

15:30

George Simion, reactie de ultima ora dupa ce a exclus-o pe Diana Sosoaca din partid. Ce a spus liderul AUR

Playtech Playtech,
George Simion, reactie de ultima ora dupa ce a exclus-o pe Diana Sosoaca din partid. Ce a spus liderul AUR

Alianat AUR incepe sa se destrame, sau cel putin asa spun analistii politici. Ultimele evenimente ce au dus la excluderea Dianei Sosoaca si a lui Mihai Lasca, parca intaresc aceasta afirmatie. Daca copresedintele aliantei, Claudiu Tarziu si alti membri decideau excluderea celor doi, George Simion a avut o reactie bizara. George Simion, reactie bizara inaintea . continuă pe Playtech

Claudia Patrascanu, reactie de ultima ora dupa despartirea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau: E rusinos

Claudia Patrascanu vine cu o reactie dupa auzul despartirii celei mai controversate si neasteptate relatii din showbiz-ul romanesc. Ce a spus inca sotia lui Gabi Badalau despre finalul povestii de dragoste dintre acesta si Bianca Dragusanu? Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au despartit. Reactia Claudiei Patrascanu Fanii fostei asistente pacatoase sunt socate de noua veste, .

George Simion, reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul AUR

George Simion a avut o reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. George Simion, liderul AUR, a recunoscut totul. Ce a declarat despre Diana Sosoaca Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a avut o reactie surprinzatoare la adresa Dianei Sosoaca, scrie antena3. ro.

George Simion, reactie dupa petrecerea Dianei Sosoaca: Ce as putea sa-i reprosez, cu exceptia faptului ca unii invitati nu stiau versurile de la Treceti batalioane?

Dupa ce senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat la o petrecere intr-un restaurant din Iasi, unde nu au fost respectate masurile de protectie, George Simion, copresedintele AUR, a declarat ca nu are ce sa ii reproseze senatoarei, cu exceptia faptului ca unii participanti nu cunosteau versurile de la Treceti batalioane romane Carpatii.

Reactia lui George Simion dupa petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Sosoaca

George Simion, liderulAUR, a avut o reactie dupa petrecerea la care a participat DianaSosoaca. Acesta a spus, la Antena 3, ca nu are ce sa-i reproseze senatoarei AUR,dupa participarea la o.

George Simion: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu sa ramana ministru al Sanatatii

George Simion, copresedintele AUR a declarat, joi seara ca sunt interese mari ca Vlad Voiculescu sa ramana ministru al Sanatatii pentru ca acesta va directiona bani catre grupurile mari de industrie farmaceutica.

Deputatul Mihai Lasca, exclus din AUR: Nu am vrut sa particip la interesele ascunse ale lui George Simion

Intr-o postare facuta pe Facebook, deputatul de Bihor Mihai Lasca pune excluderea sa pe seama atitudinii dictatoriale a pretinsului presedinte AUR, George Simion, pe care il acuza de interese ascunse.

Membra AUR, arestata pentru proxenetism. Este cutremur in partidul lui George Simion

Ancuta Carcu, membru AUR, a fost arestata preventiv pentru proxenetism. Sorin Lavric, unul dintre liderii formatiunii politice, a afirmat ca aceasta va fi exclusa din partid daca este vorba de un caz penal. Ancuta Carcu a fost arestata in dosarul Proxenetii de Tenerife Ancuta Carcu a fost arestata preventiv in dosarul Proxenetii de Tenerife. Alte .

Gigi Becali, decizie de ultima ora in scandalul cu finul Pandele. Ce a facut omul de afaceri, chiar acum

Gigi Becali a luat o decizie de ultima ora in scandalul cu finul Pandele. Ce a facut omul de afaceri, chiar acum, dupa ce primaria din Voluntari ii datoreaza o suma mare de bani. Gigi Becali are de recuperat o suma de bani de la fimul Pandele. Mutarea surprinzatoare a celor doi Gigi Becali, decizie .

Voturile lui Clotilde Armand se vor renumara. Informatii de ultima ora, decizia judecatorilor e finala

Zi cu ghinion astazi pentru noul edil din Primaria Sector 1 din Bucuresti. La alegerile locale de anul trecut, la Sectorul 1, a fost un adevarat scandal. Mai ales dupa aparitia unor dovezi ca s-ar fi fraudat scrutinul. Astazi Clotilde Armand a primit o oovitura dura din partea procurorilor. Decizia ar putea da peste cap .

Informatii de ultima ora despre mama lui Mihai Mitoseru. Ce se intampla cu ea: A fost dusa la Terapie Intensiva

8 februarie era ziua in care actrita Camelia Mitoseru trebuia sa fie externata din spital dupa operatia complicata pe care a suferit-o saptamana trecuta, atunci cand i-a fost extirpata o tumora din zona craniana. Din cauza varstei inaintate, dar si a problemelor cu tensiunea, cateva vase de sange i s-au spart in zona operatiei, asa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )