Libnet.ro
UNICEF

23:45

Continua scandalul in AUR. Diana Sosoaca: Asta e sarutul lui Iuda! Ce a facut George Simion VIDEO

Adevărul Adevărul,
Continua scandalul in AUR. Diana Sosoaca: Asta e sarutul lui Iuda! Ce a facut George Simion VIDEO

Senatoarea Diana Sosoaca, exclusa recent din partidul AUR, a declarat in cadrul unei emisiuni la Romania TV ca s-a intalnit cu George Simion pe holurile postului de televiziune si, in momentul in care acesta a pupat-o, senatoarea i-a transmis ca este sarutul lui Iuda. continuă pe Adevărul

Exclusa din AUR, Diana Sosoaca isi deschide cabinet parlamentar intr-un salon din Spitalul Obregia

Data afara cu suturi si trambite din AUR dupa escapada ilegala din carciuma de cartier, din urma cu .

Sorin Lavric despre Diana Sosoaca: I-am spus ca este insuportabila, ca ne face de ras. Are ceva paranoid

Acuzatii de violenta in Parlamentul Romaniei. Senatoarea Diana Sosoaca sustine ca de vina pentru excluderea sa din partid sunt copresedintele AUR, Claudiu Tarziu si liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric care ar fi devenit violent si ar fi incercat sa o loveasca. Contactat pentru un punct de vedere, Sorin Lavric a precizat ca aceste acuzatii sunt scorneli. El a subliniat ca ruptura tine morala si de aceasta buna cuviinta, de acest tact pe care senatoarea Sosoaca nu il are deloc.

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce ar fi fost data afara din AUR, de fapt: Urma sa ii cer demisia

Diana Sosoaca a rupt tacerea despre George Simion, co-presedinte AUR. Ea il acuza ca a tradat-o si ca nu a i-a tinut partea in conflictul cu ceilalti membri din AUR. Diana Sosoaca rupe tacerea Astfel ca Diana Sosoaca a spus ca si-a schimbat parerea despre George Simion, dupa ce acesta nu i-a luat partea in .

Diana Sosoaca, protagonista unui nou scandal in Bucuresti: Va sta bine in case si urlati pe Facebook ca vi se incalca drepturi si libertati

Protest urias in aceasta dimineata in fata Ministerului Justitiei. Diana Sosoaca, alaturi de alti romani, se revolta vizavi de decizia autoritatilor de a desfiinta Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Evenimentul are loc la scurt timp dupa ce senatoarea a fost data afara din partidul AUR. Diana Sosoaca face apel la romani Prezenta in fata .

Raed Arafat, umilit fara mila de Diana Sosoaca: Are o problema grava. Este o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum sufera oamenii

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, lanseaza un nou atac catre Raed Arafat, odata cu revenirea elevilor la scoala. Aceasta il acuza pe seful DSU de agresiune impotriva copiilor, atacandu-l fara mila pentru restrictiile mult prea dure pe care le impune. Copiii din Romania sunt abuzati Diana Sosoaca este cunoscuta pentru sustinerea miscarii anti-botnita, iar aceasta nemultumire .

George Simion, prima reactie dupa ce a dat-o afara din AUR pe Diana Sosoaca

Conducerea AUR a anuntat oficial, miercuri seara, excluderea din partid a deputatului Mihai Lasca si retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Sosoaca.

Diana Sosoaca, umilita de fostul sef: Emana numai energie negativa. Nici cu ea insasi nu se poate privi in oglinda

Scandalul excluderii Dianei Sosoaca din AUR continua. Valuri de acuzatii vin din toate partile, iar cetatenii romani nu mai stiu pe cine sa creada. Potrivit ultimelor declaratii facute de liderul partidului AUR, avocata ar fi avut mai demult zilele numarate in partid. Care a fost picatura care a umplut paharul Diana Sosoaca este o figura .

Diana Sosoaca nu se lasa. Ce vrea sa faca dupa ce a fost data afara din AUR

Controversa continua! Ce vrea sa faca acum Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR in urma unor evenimente? Care sunt actiunile neintelese ale avocateide unii dintre romani? Ce se intampla acum cu statutul sau in viata controversata pe care a ales-o? Ce face acum Diana Sosoaca? Senatoarea Diana Sosoaca a marcat in .

Scandalul excluderii Dianei Sosoaca din AUR. Sorin Lavric: Este colerica, emana numai energie negativa

Liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric, pe care Diana Sosoaca il acuza de misoginism, spune despre avocata ca este colerica si emana numai energie negativa, iar dupa o cearta din Parlament pe tema vaccinurilor el i-a propus lui George Simion, presedintele partidului, sa o dea afara din grup, iar in Biroul Central toti au fost de acord cu excluderea.

Diana Sosoaca, exclusa din AUR. Decizia momentului in Romania, motivul este incredibil

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Un senator al Romaniei nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe Facebook, a explicat Dan Tanasa pentru Antena 3. Diana Sosoaca a fost exlusa din AUR Hotararea ca Diana Sosoaca sa fie exclusa din AUR a apartinut lui Claudiu Tirziu si .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )