Libnet.ro
UNICEF

12:00

Click AICI pentru a asculta un cantec la care au contribuit peste 2600 de persoane

Antena3 Antena3,
Click AICI pentru a asculta un cantec la care au contribuit peste 2600 de persoane

601 persoane au contribuit cu vocea lor, elemente de percutie sau de coregrafie pentru realizarea unui singur cantec. 768 dintre acestia au furnizat elemente de percutie, 1. 305 au mixat acele sunete folosind un. continuă pe Antena3

Click AICI pentru a asculta un cantec la care au contribuit peste 2600 de persoane

601 persoane au contribuit cu vocea lor, elemente de percutie sau de coregrafie pentru realizarea unui singur cantec. 768 dintre acestia au furnizat elemente de percutie, 1. 305 au mixat acele sunete folosind un.

Dan Diaconescu AMANA semnarea contractului pentru OLTCHIM: Cel care a castigat licitatia ...

10:26 - Dan Diaconescu amana semnarea contractului pentru Oltchim 10:19 - Diaconescu a adaugat ca este pentru prima oara cand guvernantii il ameninta pe cel care castiga o licitatie de succes: Suntem primii oameni care au castigat o licitatie fara sa dea spaga . ) Investitorul este poporul roman, care trebuie sa salveze neaparat Oltchimul. Reprezentam fortele binelui. Nu mai pot sa raman pe loc. Trebuie sa mergem inainte ca sa salvam combinatul. Din pacate, in ultimele zile, nimeni nu mai .

Nicolae Banicioiu: PDL trebuie sa plateasca pentru situatia in care a lasat Oltchim.

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu sustine ca PDL, aflat la guvernare in ultimii trei ani, trebuie sa plateasca pentru situatia in care a lasat combinatul Oltchim, el acuzand fuga de responsabilitate a acestui partid. Este inadmisibila aceasta fuga de raspundere a celor de la PDL, in conditiile in care, atata vreme cat s-au aflat la guvernare, au controlat tot la Oltchim. Au controlat atat managementul defectuos, cat si mafia care a capusat acest combinat. Ei sunt singurii vinovati si .

Dan Diaconescu AMANA semnarea contractului pentru OLTCHIM: Cel care a castigat licitatia ...

11:50 - Scandalul privind semnarea contractului de privatizare a Oltchim continua. Va rog sa ne scuzati, domnilor ciocoi, ca am castigat noi combinatul Oltchim fara spaga. Oltchimul l-am castigat si n-o sa-l dam inapoi ciocoilor niciodata, a adaugat Diaconescu. Noi am cumparat vineri o unitate din care probabil au disparut o multime de locuri. Statul roman, cum se comporta cu noi. Inteleg ca nu ne-a felicitat, ca am facut prima privatizare de succes din Romania . ) Ne asteptam sa ni se .

Razbunarea femeilor arabe. Cum au reactionat doua tinere admonestate pentru felul in care erau imbracate

Doua fete au agresat un cleric intr-o mica localitate din Iran. Barbatul le certase pe tinere pentru felul in care erau imbracate. Acesta le-a spus ca nu erau suficient de acoperite. Barbatul agresat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )