Libnet.ro
UNICEF

22:30

Clinici medicale de serviciu in Bucuresti in perioada 12-15 august

România Liberă România Liberă,
Clinici medicale de serviciu in Bucuresti in perioada 12-15 august

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a anuntat Spitalele de Urgenta adulti si copii - care vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 12 -15. 2016, cu ocazia sarbatorii legale Adormirea Maicii Domnului. continuă pe România Liberă

Ce spitale vor asigura permanenta medicala in Capitala in perioada 12-15 august. Solicitari pe banda rulanta la Ambulanta Bucuresti

Noua spitale din Capitala vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 12 - 15 august 2016, cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului.

Ziua Marinei, pe bratul Borcea. Programul manifestarilor din 15 august

Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri de pescuit, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei de 15 august. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

Cursa cu masini electrice in jurul lumii, 80edays, ajunge la Bucuresti pe 15 august

Cea de-a doua editie a cursei cu masini electrice in jurul lumii, 80edays , care a luat startul pe 16 iunie, in fata Arcului de Triumf din Barcelona, va ajunge la Bucuresti pe 15 august.

Expozitiile permanente si cele temporare de la Muzeul National de Arta sunt inchise in perioada 10-13 august

Expozitiile permanente si cele temporare de la Muzeul National de Arta al Romaniei MNAR) sunt inchise in perioada 10-13 august, ca urmare a ceremoniilor ocazionate de funeraliile Reginei Ana.

Ordine publica. Peste o suta de jandarmi, in teren la manifestarile culturale care preced Ziua Marinei

Peste 110 jandarmi sunt mobilizati in teren pentru asigurarea ordinii publice in perioada 12 15 august la diverse manifestari care au loc in judetul Calarasi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3114 seconds )