Libnet.ro
UNICEF

19:30

Clipe cumplite pentru fata ranita grav in incendiul din club Colectiv. Starea Irinei Popa s-a agravat, desi medicii ii dadeau sanse de recuperare

Adevărul Adevărul,
Clipe cumplite pentru fata ranita grav in incendiul din club Colectiv. Starea Irinei Popa s-a agravat, desi medicii ii dadeau sanse de recuperare

Vestile despre Irina Popa, o tanara de 25 de ani, din Calarasi, aflata in stare critica pe un pat de spital din Capitala, dupa tragedia din club Colectiv, nu sunt imbucuratoare. Daca in ultimele doua zile, medicii erau optimisti in legatura cu recuperarea fetei, brusc situatia s-a agravat. continuă pe Adevărul

Marea Britanie analizeaza posibilitatea oferirii de asistenta Romaniei, dupa incendiul din clubul Colectiv

Premierul Marii Britanii, David Cameron, va analiza posibilitatea oferirii de asistenta britanica Romaniei, pentru persoanele ranite in incendiul din Clubul Colectiv, seful Executivului de la Londra raspunzand astfel cererii deputatei Anne-Marie.

Fotograful Catalin Ilnitchi, ranit in incendiul din Colectiv, a fost transferat in Israel

Fotograful Catalin Ilnitchi, in varsta de 30 de ani, care a fost ranit grav in incendiul din clubul Colectiv, a fost transferat duminica la spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel.

Raed Arafat: Doi dintre pacientii raniti in incendiul din Colectiv transportati in Olanda au decedat

Doi dintre cei opt pacienti raniti in incendiul din clubul Colectiv care au fost transportati, sambata, in Olanda au decedat, unul in ambulanta spre spital si un altul la spitalul din Rotterdam, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Afacerilor.

Cei doi spanioli raniti in incendiul din Colectiv au fost EXTERNATI

Cei doi cetateni spanioli raniti in incendiul din Clubul Colectiv, care au fost internati la Spitalul SRI Dr. Agrippa Ionescu, au fost externati, a anuntat, joi, Serviciul Roman de Informatii.

Incendiul din Colectiv va fi cercetat ca ACCIDENT colectiv de MUNCA

Incendiul din clubul Colectiv, in care 32 de persoane au murit si aproximativ 200 au fost ranite, intra in categoria accidentelor de munca colective, iar persoanele care au salvat vieti omenesti vor fi considerate victime ale accidentului colectiv.

3000 de oameni PROTESTEAZA la Galati. Ei scandeaza numele Valentinei, fata care a murit in INCENDIUL din COLECTIV

Numarul protestatarilor de la Galati a ajuns la 3.

3000 de oameni au PROTESTAT la Galati. Ei au scandat numele Valentinei, fata care a murit in INCENDIUL din COLECTIV

Numarul protestatarilor de la Galati a ajuns la 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )